Artiest

Jeremy's

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Jeremy's
Dit punkpopkwartet wordt gekarakteriseerd door een stuwende ritmesectie, een speelse gitarist en een sexy zangeres. In 2007 breken ze door met de single 'Saturday'. Daarvoor al spelen ze als support voor Less Than Jake en Billy talent. En de band doet een korte Europese tour.

Jeremy’s komt uit Kampen, daar doe je weinig meer aan. Het punkpopkwartet wordt gekarakteriseerd door een stuwende ritmesectie, een speelse gitarist en een sexy zangeres. Samen staan ze voor een repertoire variërend van collegepop tot snelle punkrock. Dit alles met de nodige overtuiging, maar zonder pretenties en politieke ambitie. 

Support

Vanaf begin 2005 zijn er vele optredens gedaan onder andere de support voor Less Than Jake in de Melkweg, Eurosonic 2006, de 3FM Buzz Award-finale 2005, twee optredens bij Giel, de support voor Billy Talent in de Melkweg en een korte Europese tour.

Doorbraak

Ze breken in 2007 door bij het grotere publiek met de single 'Saturday' van het full length album O Yeah Aha Oh dat begin 2008 verschijnt. De single 'Take You Al The Way' bezorgt ze een 3FM Serious Talent Award 2008, de prijs voor veel belovend talent. 'Take You All The Way' is ook de titelsong van de jeugdfilm ‘Hoe overleef ik mezelf?’ die eind juni 2008 verschijnt.