Kygo

Kygo

Kygo is de artiestennaam van de Noorse DJ Kyrre Gørvell-Dahll (1991). Hij laat zich onder andere inspireren door zijn Zweedse collega Avicii. Kyrre wordt bekend met remixes, zoals Ed Sheerans hit 'I See Fire', en een remis van het nummer 'Midnight' van Coldplay.

Kygo breekt internationaal door in het voorjaar van 2014. Dan zet hij een remix van Kyla La Grange's nummer 'Cut Your Teeth' online. Het liedje is regelmatig te horen op 3FM. Eind 2014 brengt hij 'Firestone' uit.

2015 

Het nieuwe jaar begint hij weer goed. Kygo gooit de track 'Stole The Snow' online, een nummer met de vocalen van Parson James. En in september volgt de single 'Here For You' met Ella Henderson, een Britse singer-songwriter die in 2012 mee doet met de X Factor.

Songs van Kygo

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement