Artiest

Good Things End

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Good Things End
Good Things End besluit zich in 2006 in te schrijven voor 3FM Serious Talent. De Nederlandse rockband boekt al snel succes. Het kwartet tekent in het begin van 2007 een contract bij platenlabel 'Pummel Records' en 'Universal Music'. Niet lang daarna wordt debuutsingle 'I Know' uitgebracht.

Good Things End (GTE) komt voort uit de band Sced met als bezetting de drie broers, Iwan, Cyriel en Dave Schiphorst. Met het binnenhalen van zus Colette, als zangeres, is de band compleet. Sced wordt omgedoopt tot GTE.

Talent

De band start met het schrijven van eigen songs. En niet onverdienstelijk! Hun eerste demo valt op door het verrassende eigen geluid en wordt direct opgemerkt door TMF Kweekvijver en 3FM Serious Talent. Zowel TMF als 3FM vinden de band zeer veelbelovend en uiterst getalenteerd.'I Know'TMF Kweekvijver besluit direct een videoclip te maken, die vervolgens wekenlang te zien is op TV en internet. Op aanraden van 3FM wordt de demo 'I Know' opnieuw opgenomen en geproduceerd door producer Oscar Holleman (o.a. Within Temptation en Krezip).ContractDe band tekent begin 2007 bij het gloednieuwe label Pummel Records en Universal Music, met als resultaat de release van de debuutsingle 'I know'. De single is in de tweede week van februari 2007 een week lang Megahit op 3FM.