Artiest

Fake Blood

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Fake Blood
De dance-act was tijden in rook gehuld, want niemand wist wie er achter Fake Blood zat toen deze in 2008 een hit scoorde met 'Mars'. Inmiddels is bekend dat het de Britse DJ Touché was die onder deze alias aan het werk was.

Als Fake Blood in 2008 een behoorlijke zomer-dance-hit scoort met 'Mars' zweeft er nog een wolk van mysterie rond deze act. Niemand weet wie erachter zit. Is het Hervé? The Count? Boy 8 Bit? Diplo? Of David en Stephen Dewaele, zoals de Britse muziekkenners van NME dachten?

Fake Blood is DJ Touché

Alle geruchten blijken onwaar als een paar maanden later naar buiten komt dat de Britse DJ Touché (Theo Keating) achter de act zit. Hij maakt eerder deel uit van The Wiseguys, The Black Ghosts en de vele, vele remixen die hij op zijn naam heeft staan.De act wordt vergeleken met Proxy, Crookers en andere vuige synthesizer-bands en spelen 16 januari 2009 op Eurosonic in Groningen.

'I Think I Like It'

Na de zomerhit in 2008 die Fake Blood met 'Mars' scoort draait hij op vele feesten, maar brengt geen nieuwe singles uit. In de herfst van 2009 komt de act keihard terug met 'I Think I Like It'. De track wordt opgepikt door een aantal 3FM dj's (bijvoorbeeld Michiel Veenstra die helemaal weg is van het nummer) en weet een plek te veroveren op de 3FM Playlist.

Tracks van Fake Blood