Artiest

Blue

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Blue
Engelse boyband die samen met Elton John begin 2003 een nummer 1-hit scoort met de cover 'Sorry Seems To Be The Hardest Word'. Blue heeft het jaar daarvoor het debuutalbum One Love uitgebracht. Ex-Take Thatter Gary Barlow is verantwoordelijk voor de track 'Supersexual'.

All Rise

Begin 2000 ontmoeten Duncan James en Anthony Costa de huisgenoten Lee Ryan en Simon Webbe. Al snel tekenen de vier jongemannen een platencontract met Innocent, een label van Virgin. De debuutsingle is een combinatie van R&B en soul. 'All Rise' wordt een hit in Australië, Nieuw-Zeeland en Engeland.

Too Close

 'Too Close' (een cover van Next) en 'If You Come Back' halen beide de bovenste plek in de Engelse hitlijst. Van beide singles worden meer dan 200.000 exemplaren verkocht. De zesde (!) single is de Elton John-cover 'Sorry Seems To Be The Hardest Word'. De oude rot in het vak doet zelf ook mee. In Nederland is het de eerste echte hit voor de boyband. (‘One Love’ wordt in november 2002 een klein hitje.)

Signed, Sealed, Delivered

In 2003 covert de band het nummer 'Signed, Sealed, Delivered I'm Yours' van Stevie Wonder. Het liedje wordt opnieuw opgenomen samen met Stevie Wonder en Angie Stone doet ook mee.  Het is terug te vinden op het album Guilty.