Artiest

Yves Larock

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Yves Larock
Voor de Zwitserse dj Yves Larock begint het balletje in 2004 te rollen met 'Zookey' maar breekt in 2007 pas echt door met de hit 'Rise Up'. Zijn stijl is een mix van reggae, house en Afrikaanse invloeden.

Lift your leg up

Yves Cheminade (oftewel Yves Larock) is dj en producer tegelijk en woont in Zwitserland. Hij boekt zijn eerste succes in 2004 met 'Zookey, lift your leg up'. Het nummer wordt net geen zomerhit maar wordt wel volop gedraaid in het uitgaanscircuit.

Mix

Zijn muzikale stijl kun je het beste omschrijven als een mix van reggae en house, met Afrikaanse invloeden. Die mix maakt dat zijn muziek zomers en vrolijk in de oren klinkt.

Rise Up

In 2007 is de Zwitser terug met het opzwepende 'Rise Up', wat in dezelfde lijn ligt als 'Love Generation' van dj en producer Bob Sinclair. Met deze single gaat het eindelijk voor de wind voor Yves Larock. Ook BBC Radio 1 haalt 'Rise Up' binnen en zet deze op de playlist. Dit resulteert tot een hoge positie in de Britse hitlijsten.

Passie

Yves Larock heeft altijd al een passie voor muziek gehad, maar kon zich niet voorstellen om van zijn hobby zijn beroep te maken in zijn thuisland. Begin 2007 komt zijn droom toch uit. Met de hit 'Rise Up' tekent hij bij Ministry of Sound (Universal).

Tracks van Yves Larock