Artiest

Cobra Starship

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Cobra Starship
Cobra Starship is een vijfkoppige Amerikaanse rockband. In 2006 komen ze bij elkaar en hebben inmiddels drie albums op hun naam staan.

Gabe Saporta (voormalig bassist en zanger van Midtown) verzorgt de vocalen voor Cobra Starship en wordt bijgestaan door gitarist Ryland Blackinton, bassist Alex Suarez, drummer Nate Novarro en Victoria Asher op keytar. De muzikanten zingen allemaal op de achtergrond mee.

Debuutalbum

In 2006 krijgt de band een platendeal bij Decaydance Records, maar het debuutalbum While The City Sleeps, We Rule The Streets krijgt in Nederland weinig aandacht. Wel is het nummer ‘Bring It (Snakes On A Plane)’ terug te zien in de film Snakes On A Plane.

Viva La Cobra!

Een jaar later is het alweer tijd voor de tweede plaat: ¡Viva La Cobra! Na de release staat het leven van de bandleden volledig in het teken van touren. Ze klimmen over de hele wereld het podium op om hun plaat te promoten. Na hun eigen tour, gaan de jongens gewoon door met, maar nu samen met acts als Fall Out Boy.

Hot Mess

Cobra Starship blijft platen maken, in 2009 is het alweer tijd voor album nummer drie: Hot Mess. De opnames van deze schijf worden live gestreamd op het internet. In hetzelfde jaar komt de eerste single ‘Good Girls Go Bad’ uit.

Samenwerking met Icona Pop

De band slaat in 2014 de handen ineen met Icona Pop. Het nummer heet 'Never Been In Love' en verschijnt op het vijfde album van Cobra Starhip.

Tracks van Cobra Starship