Artiest

Nervo

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Nervo
Nervo is een DJ-duo uit Australië. Dit duo bestaat uit de tweelingzusjes Mim en Liv. Ze touren samen met onder andere Britney Spears en werken samen met DJ's als Armin van Buuren. De dames brengen in 2011 hun eerste track uit waarop hun vocalen te horen zijn. Dit 'We're All No One' maakt het duo in samenwerking met de DJ’s Afrojack en Steve Aoki.

De tweelingzusjes Mim en Liv worden in geboorteland Australië omschreven als multi-talenten. Naast het maken van dance-muziek als het DJ-due Nervo, zijn de zusjes ook werkzaam als songwriters, producers en als model.

Op tour

Voordat het duo officieel een eigen track heeft uitgebracht, tourt Nervo in 2011 onder andere met Britney Spears en Nicki Minaj. Ook staan de dames op een groot reizend muziekfestival in de Verenigde Staten en werken ze samen met DJ's als Armin van Buuren en Avicii.

Debuut

Nervo brengt in september 2011 de track 'We're All No One' in samenwerking met de DJ's Afrojack en Steve Aoki uit. Dit is de eerste track waarop de vocalen van de zusjes te horen zijn.

Tracks van Nervo