Artiest

Gorgon City

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Gorgon City
Gorgon City is een Engels duo, bestaande uit Kye "Foamo" Gibbon en Matt "RackNRuin" Robson-Scott, uit Londen. Sinds 2012 zijn ze druk met het produceren van house, elektro, deep house en UK garage.

Het duo brengt in februari 2012 hun eerste plaat The Crypt EP uit, featuring Navigator, Rubi Dan en Janai. Op de EP staan drie tracks. Een jaar later, in februari 2013, brengt Gorgon City de track 'Real' uit. Dit nummer maakten ze samen met singer-songwriter Yasmin. Het liedje belandde op nummer 44 in de UK Singles Chart en op nummer 7 in de UK Indie Chart.

Intentions

In mei 2013 brengt Gorgon City de EP Intentions uit. Voor de EP werken ze samen met collega's Clean Bandit, ook een elektro band uit Engeland. Op de EP staan de tracks 'Intentions', 'Intentions - Club Mix' en 'Cycles'.

'Ready For Your Love'

In januari 2014 komt Gorgon City met de track 'Ready For Your Love' featuring MNEK. Met dit nummer scoren ze hoger dan 'Real'. Het nummer belandt  op nummer 4 in de UK Singles Chart. Voor maart 2014 staat de single 'There Is No Other Time' met de indie/rock/new wave groep Klaxons gepland.

Tracks van Gorgon City