Meer NPO

Lee Fields

Lee Fields

De in 2009 verschenen plaat ‘My World’ van Lee Fields betekent een glorieuze comeback van de vergeten soulzanger. Fields is muzikaal gevormd in een kerkkoor en met zijn prachtige soulvolle preekstem is hij sinds het einde van de jaren zestig behoorlijk succesvol. In de jaren 70 tourde Lee Fields ook als zanger met Kool and the Gang, die toen nog dikke funk maakten.

My World

My World is een ode aan de periode waarin bands als The Stylistics en The Delfonics furore maakten. Fields maakt de plaat met zijn band The Expressions en staat bij het verschijnen van het album in 2009 plots weer in de schijnwerpers.

Faithful Man

Begin 2012 verschijnt de single 'Faithful Man', die afkomstig is van het gelijknamige album uit maart van dat jaar. Het album trekt de stijl door die Fields met zijn comebackplaat My World in 2009 heeft ingezet.

Songs van Lee Fields

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement