Ina Wroldsen

Ina Wroldsen

Ina Christine Wroldsen wordt geboren op 29 mei 1984. Ze is een singer-songwriter afkomstig uit Noorwegen.

Songwriter

Ina begon voor zichzelf, maar ze werd al snel een artiest die muziek schreef voor anderen. Als songwriter bereikt ze een hoop succes. Zo sleept ze verschillende awards waaronder een BRIT award binnen. Ook worden haar nummers gebruikt voor onder andere Clean Bandit, Rag 'n' Bone Man, Britney Spears, Anne-Marie en One Direction.

Eigen carrière

Toch begint het te kriebelen bij Ina en besluit ze te werken aan haar eigen artiestencarrière. Zo heeft ze een duo gevormd met Arnpór Birgisson genaamd Ask Embla. Toch begint ze ook aan haar solocarrière. Haar vocals worden onder andere gebruikt voor 'How Deep Is Your Love' van Calvin Harris en Disciples. Ook heeft ze een nummer met Jax Jones wat erg succesvol is.

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement