'Nieuwe' Taylor Swift knalt binnen in Mega Top 50

Zaterdag 2 september 2017 - 15:36 uur

Vanuit het niets komt 'Look What You Made Me Do' binnen in de top 10.

Taylor Swift weet het goed op te bouwen! De hype rondom haar nieuwe single betaalt zich uit met een binnenkomst op maar liefst een tweede plaats in de Mega Top 50. Waarmee 'Look What You Made Me Do', de elfde hit voor Swift, meteen ook haar grootste hit is. Tot nu toe behaalde Taylor met 'Shake It Off' in 2014 haar hoogste notering, met een zesde plaats.
 

She's dead

Buiten haar featuring op 'I Don't Wanna Live Forever' van Zayn, kwamen we miss Swift drie jaar niet tegen in de Mega Top 50. In die tijd is veel gebeurd rondom de zangeres, waarin ze in haar nieuwe track naar lijkt te refereren. De ruzie met Katy Perry, haar break-ups, de man die aan haar billen zat. Het was allemaal wat! En als je haar wil bellen, dan heb je pech, want "the old Taylor can't come to the phone right now. Why? Oh, because she's dead."
 

Hoge binnenkomers

Het is de tweede keer dit jaar dat we een binnenkomer op 2 hebben. Op 4 maart kwamen The Chainsmokers en Coldplay met 'Something Just Like This' eveneens op de een na hoogste plek binnen. De allerhoogste binnenkomer van dit jaar, op 14 januari, is natuurlijk 'Shape Of You' van Ed Sheeran, die op 1 binnenkwam.
 
Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer MT50 Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen