Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Axwell /\ Ingrosso gaan met 'Dancing Alone' voor vierde top 10-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Axwell /\ Ingrosso gaan met 'Dancing Alone' voor vierde top 10-hit

Zij scoorden al een drietal enorme hits in de Mega Top 50, hij schreef vooral tracks voor anderen. Axwell /\ Ingrosso en Rømans hebben de handen ineen geslagen. Met 'Dancing Alone' zijn ze nieuw op 47.

Hit na hit

Ook Scandinavië kent momenteel een hittegolf met temperaturen van tegen de dertig graden, dus Axwell en Ingrosso voelen zich meer zweet dan Zweed momenteel... Het dj-duo scoorde al drie enorme knallers van hits en dit kan wel eens hun vierde gaan worden. Met 'Sun Is Shining' kwamen de heren in 2015 tot de zesde plaats en stonden ze maar liefst 21 weken in de Mega Top 50. Dat overtroefden ze vorig jaar met 'More Than You Know', dat tot plaats 3 kwam en zelfs 31 weken genoteerd stond. Eerder dit jaar kwam daar nog eens 'Dreamer' achteraan, met een zesde plek en 24 noteringsweken.

Van Clean Bandit tot Jonas Blue

Op zoek naar hun vierde top 10-hit heeft het duo de hulp ingeroepen van Samuel Elliot Roman, die ook wel als Rømans door het leven gaat. De Engelsman schreef al heel wat hits voor anderen, maar mag nu zelf als zanger aan de bak. Artiesten als Demi Lovato, Clean Bandit, Birdy, Jonas Blue, AlunaGeorge En Mary J. Blige namen al tracks van hem op. Nu doet hij het dus met Axwell /\ Ingrosso; met 'Dancing Alone' komen ze voorzichtig binnen in de Mega Top 50.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie