Meer NPO
STER Advertentie

Martin Garrix voor de veertiende keer in de Mega Top 50

Martin Garrix voor de veertiende keer in de Mega Top 50

Zaterdag 11 augustus 2018 - 13:30 uur

22 lentes jong is 'ie pas, maar Martin Garrix heeft nu al veertien Mega Top 50-hits op zijn naam staan. Dit keer doet hij dat samen met zanger Bonn, die zijn debuut maakt in de lijst. Met 'High On Life' komen ze binnen op plek 39.

Achtergrondzanger

Vroeger was het de hoofdstad van West-Duitsland, tegenwoordig is het de artiestennaam van Kristoffer Fogelmark: Bonn. De zanger komt uit de Zweedse hoofdstad Stockholm. Als achtergrondzanger was zijn stem al twee keer in de Mega Top 50 te horen: op 'Live While We’re Young' en 'Kiss You', de eerste twee hits van One Direction uit 2012/ 2013 zingt hij mee.

En dat is 14!

 

Op 'High On Life' krijgt Bonn voor het eerst een eigen credit. Die deelt hij met de populairste dj ter wereld, onze eigen Martin Garrix. 'High On Life' is diens veertiende hit. De dertiende, 'Ocean', stond in juni nog op plaats 11 en is deze week nog altijd op 12 te vinden. Garrix’ grootste hit is, met een derde plaats, 'Scared To Be Lonely', waarmee hij, samen met Dua Lipa, anderhalf jaar terug de derde plek bereikte.

>> Lees ook: 'Ocean' levert Martin Garrix 'ongeluksgetal-hit' op

Kijk live naar 3FM