Lowlands

Herbeleef Lowlands 2010

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef Lowlands 2010
De rauwe keeltjes worden weer gesmeerd, de slaap ingehaald en het herstel kan beginnen. Blik terug op drie topdagen Lowlands.
Aan al het moois komt een eind. En wat was Lowlands dit jaar weer mooi. Drie dagen vol feest, muziek, relaxen, chillen, zon, een spatje regen, lekker eten, biertjes... drie dagen vol Lowlands! Of je nu in Biddinghuizen of thuis zat, blik hier met 3FM terug!

Jouw hoogtepunt op Lowlands

Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten en we kunnen simpelweg níet kiezen wat het toppunt was. Daarom vragen we het jullie, want jullie hebben er toch het meeste verstand van.

>> Wat was jouw top 3?


Audiohighlights van 3FM op Lowlands

Drie dagen Lowlands betekent ook drie dagen radio. 3FM deed verslag vanuit de mobiele, glazen studio en continu hobbelde er een verslaggever over het veld. De highlights hebben we voor je losgeknipt om tot in het eind der tijden terug te kunnen luisteren.

>> Audiohighlights vrijdag
>> Audiohighlights zaterdag
>> Audiohighlights zondag


Lowlands in foto's

Gewapend met een high-tech camera, een joekel van een lens en een dosis artistiek inzicht hobbelen de drie fotografen voor 3FM het festivalterrein over om alles vast te leggen wat Lowlands zo tof maakt. Bekijk alle prachtige platen.

>> Foto's vrijdag
>> Foto's zaterdag
>> Foto's zondag


3FM video's van Lowlands 2010

3FM stopt niet bij radio. Het videoteam heeft zich dit weekeinde kapot gewerkt, maar dat heeft pareltjes van filmpjes opgeleverd. Van het karretje van Rudy tot de opgepimpte tent van Rámon... Het zijn hele mooie filmpjes geworden.



>> Alle video's van 3FM op Lowlands


3FM Live vol Lowlands 2010-tracks

De concerten zijn opgenomen en daar zijn de meest schitterende parels uitgeplukt en die zijn allemaal terug te luisteren op het live themakanaal van 3FM: 3FM Live, powered by BNN.

>> Luister hier naar 3FM Live


3VOOR12

VPRO's 3VOOR12 tuigde een complete Lowlands-site op en gedurende het weekend liep deze vol met de vetste audio van optredens, de gaafste beelden van optredens, de meet complete mash-ups en de dikste verslagen. Dus voor veel video, audio en info kun je terecht bij de Lowlands-site van 3VOOR12!

>> 3VOOR12 op Lowlands


3 On Stage

Als je een groene container op een festival ziet staan, dan weet je tegenwoordig precies waar je aan toe bent. De meest intieme optredens van jouw favoriete artiest. Deze zijn allemaal verzameld bij 3 On Stage.

>> Alle sessies uit de groene 3 On Stage-container


Lowlands op Nederland 3

Voor alle thuisblijvers was er op Nederland drie elke avond laat een verslag vanaf Lowlands met optredens, verslagen en bakken met live-muziek. Voor iedereen die het gemist heeft, omdat die bijvoorbeeld op het festival was, is er Uitzending Gemist.

>> Alle afleveringen Lowlands op Ned 3, ook van voorgaande jaren
Ster advertentie
Ster advertentie