Naar homepage
Nederland

EFT Coachingsessie

Streefbedrag
€ 2.000,00
caret down

€ 0,00

In ruil voor je donatie krijg je een EFT Coachingsessie. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques.

Veel mensen ervaren met regelmaat spanningen waarbij deze vergroot worden door bewuste of onbewuste emotionele ervaringen of overtuigingen. Doormiddel van EFT kan jezelf loskoppelen van deze negatieve ervaringen en overtuigingen. Kort uitgelegd werkt het als volgt; Je tikt op mediaanpunten bij jezelf terwijl je je focust op je trigger, probleem of klacht. Hierdoor wordt je brein gerust gesteld waardoor het niet meer met een stressreactie op reageert. Een uitgebreide uitleg is te vinden op www.stichting-eft.nl/

Het helpt onder andere bij angsten, onzekerheid, nare herinneringen, traumatische ervaringen, slapeloosheid en bij fysieke problemen die voortkomen uit een spanning of stress.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Ik ben Paula Sangers, ik volg de EFT opleiding bij Yvonne Toeset volgens de richtlijnen van de EFTi. Als je een donatie doet ga je ermee akkoord dat ik een anoniem verslag mag schrijven over de sessie. Daarnaast ben jezelf verantwoordelijk voor de onderwerpen die je inbrengt waaraan je geholpen wil worden en voor het waarborgen van je eigen gezondheid.

De sessie kan online worden gegeven of in de omgeving van Vaassen/Apeldoorn.

Sla met deze actie 2 vliegen in 1 klap! Help zorgen dat ALS behandeld kan worden. En help jezelf aan een vrijer, gelukkiger leven en koppel jezelf los van (oude) negatieve emoties.

Paula Sangers

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

twitter

Deel op Twitter

whatsapp

Deel op Whatsapp