Naar homepage
Nederland

BRUCE SPRINGSTEEN KAARTEN FIELD EN BACKSTAGE

Streefbedrag
€ 750,00
caret down

€ 525,00

COLLEGA’S BIEDEN MAAR: 2 tickets voor het concert van BRUCE SPRINGSTEEN op zaterdag 29 juni 2024 INCLUSIEF RONDLEIDING BACKSTAGE DOOR DE COLLEGA’S VAN PRODUCTGROEP EVENEMENTEN.

De opbrengst is bestemd voor de stichting ALS NEDERLAND, de actie van 3FM Serious Request.

Op zaterdag 29 juni 2024 zal Bruce Springsteen een concert geven in het Goffertpark in onze mooie stad Nijmegen. Je bent van harte welkom om te genieten van ‘’The Boss’’. Voorafgaand aan het concert wordt je door de Productgroep Evenementen, te weten Audrey, Marco, Leendert en Joland, meegenomen backstage. We zullen je daar zoveel mogelijk vertellen en laten zien wat er allemaal bij het organiseren van zo’n groot evenement komt kijken. De rondleiding backstage is onder voorbehoud, maar we gaan er vanuit dat deze door kan gaan. En daarna uiteraard genieten van de show van Bruce Springsteen!

Bieden kan alleen door collega’s van de Gemeente Nijmegen. Bieden doe je door op dit bericht op iNsite te reageren met je naam, je afdeling binnen de gemeente Nijmegen en het bedrag. Het kan uiterlijk tot zondagmiddag 24 december 2024 12.00 uur. En als laatste willen we MOJO ontzettend bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaarten.

Groet Audrey den Breejen, Marco Oosterlaak, Leendert van der Pool en Joland Thijssen

Productgroep Evenementen, Stadsbeheer.

Joland Thijssen

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

Erik Smeenk

|

€ 525,00

Voor de 2 kaartjes backstage Bruce Springsteen

Doneer aan deze actie!