Naar homepage
Nederland

boek komkommers Wij doneren de opbrengst aan ALS

Streefbedrag
€ 250,00
caret down

€ 10,00

Het Glazen Huis van 3FM , dit jaar in Nijmegen, dicht bij onze woonplaats Ewijk. Met dit jaar als goede doel om in actie te komen voor ALS.

Hier moeten we iets mee doen!

Het volgende idee komt bij ons op. We hebben een paar jaar geleden ons boek Komkommers geschreven. Dit boek geeft een kijkje achter de schermen op ons bedrijf en heeft 35 heerlijke recepten met komkommer. Niet alleen voor de zomer, maar ook voor heerlijke hapjes, amuses en kleine gerechtjes voor de feestdagen. Het is een boek met schitterende foto’s, in A4 formaat en in full-color.

Vaste prijs voor het boek is 9,95 euro. De opbrengst doneren wij voor ALS.

Iedereen die het boek koopt, krijgt een uniek gesigneerd exemplaar en indien gewenst wordt, tegen een meerprijs, een specifieke boodschap in het boek geschreven. Alles is mogelijk. Je mag 1 boek kopen of een hele doos (25 stuks) bijvoorbeeld voor je familiefeestje of voor je personeel.

We bieden de gelegenheid om de boeken op zaterdag 23 en zondag 24 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur op te komen halen op onze komkommerkwekerij. Mocht je de boeken eerder willen ontvangen, dan is verzenden altijd mogelijk. Er komen dan wel verzendkosten bij je bestelling.

U kunt bestellen via onze website of via ons emailadres komkommers@live.nl

hedy willems

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

hedy willems

|

€ 10,00

de eerste 2 boeken zijn verkocht!

Doneer aan deze actie!