Domien Verschuuren

Ma-vr: 06:00 tot 09:00

Nu op 3FM: -

Domien (BNNVARA)

Vanaf zijn zevende is hij al bezig met radio maken, die ervaring hoor je zeker terug tijdens zijn ochtendshow! Elke werkweek heeft 'ie 's morgens een gast in de studio, luisteraars aan de telefoon of een artiest die live komt spelen. Zet je wekker optijd, want Domien is er elke werkdag tussen 06:00 en 09:00.

Domien Verschuuren

Volg Domien Verschuuren

Domien Verschuuren

Volgens betrouwbare bronnen (hijzelf) is Domien Verschuuren (1988) op zijn zevende begonnen met radiomaken. Al schreeuwend door het huis, is hij er van overtuigd dat hij radio aan het maken is voor Radio 1. Niet veel later resulteert deze overtuiging in een klein studiootje op zijn slaapkamer, waar hij voor zijn ouders (via een babyfoon) trots zijn eerste 'eigen' radioprogramma's maakt.

Lees verder

Als hij dertien is, besluit Domien zijn eerste stappen op het gebied van internetradio te zetten. Vier jaar lang is hij op verschillende internetzenders te horen, tot hij in 2004 de overstap maakt naar de lokale radio. In Eindhoven krijgt hij, op Radio E-FM, al snel zijn eigen wekelijkse avondprogramma, wat uiteindelijk uitloopt in een wekelijkse show op de zaterdagmiddag. Zo'n twee jaar houdt 'ie het in de lichtstad vol.

Domien wordt in 2006 door KXradio, het radiostation van Rob Stenders, benaderd om eens 'een bandje' te sturen. Zo gezegd, zo gedaan en voor hij het weet, heeft hij een vast programma op vrijdagmiddag te pakken, allemaal for the love of music.

Sinds april 2006 hoor je Domien op 3FM. Eerst voor de NPS, later voor BNN. Hij begint in de 3FM nachtopleiding en daarna is hij ieder weekend te horen in de ochtend met zijn programma Domien Is Wakker (07u-10u)! Omdat het weekend te kort is voor de energie van Domien, verhuist hij in september 2010 naar 10:00 - 12:00 uur doordeweeks.

Domien ruilt in 2014 van plek met Michiel Veenstra en vult met zijn programma Dit Is Domien de uren 19:00 - 22:00 uur. De avondshow begint vanaf 1 juni 2015 een uurtje eerder.

De landelijke media hadden het goed voorspeld. Met de nieuwe programmering van november 2016 mag Domien de Ochtendshow van Giel overnemen. Daardoor is hij elke doordeweekse dag van 6:00 tot 9:00 te horen.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen