Meer NPO
STER Advertentie

Check de Best Kept Secret-optredens vanaf je luie bank

Zaterdag 20 juni 2015 - 19:52 uur

Je hoeft niet huilend in een hoekje te gaan zitten als je niet op Best Kept Secret te vinden bent, want de meeste optredens kun je gewoon checken vanaf je luie bank. Net zo makkelijk!

(Foto: Ben Houdijk)

Moet je werken dit weekend, had je geen geld voor een ticket of wil je Best Kept Secret gewoon vanuit huis meemaken? No worries, de meeste optredens kun je gewoon terugkijken. En nog beter: je kan elke dag na 14:00 uur via 101TV live meekijken met Best Kept Secret. De twee shows hieronder zijn zeker de moeite waard om te checken.

Of Monsters And Men

De IJslandse helden van Of Monsters And Men ken je van die fijne single 'Little Talks'. Maar ook de nieuwe single 'Crystals' is een genot voor de oortjes. De band zette een heul fijn optreden neer op BKS15 en dat kun je hieronder zelf checken:

Sue The Night 

Is dit het grootste podium ooit voor Sue The Night? Frontvrouw Suus lijkt in ieder geval weinig onder de indruk en windt het publiek moeiteloos om haar vinger. Neerlands trots op de zaterdag van Best Kept Secret.

The Tallest Man On Earth live op Best Kept Secret

The Tallest Man On Earth. Mét band! Moeten we nog meer zeggen? Kijk hoe Kristian Matsson het grote veld van Best Kept Secret meesleept.

Fidlar live 

Fan van FIdlar? Dan heb je geluk, zijn show kun je hier terugkijken!

>> Check meer optredens op de site van 3voor12

Uitzendtijden radio en tv

3FM doet zaterdag- en zondagavond verslag vanaf Best Kept Secret, dus zorg dat je je radio aan hebt en niets mist. Ook NPO 3 en 101 TV besteden uitgebreid aandacht aan het festival in het schone Hilvarenbeek. Check hier de uitzendtijden.

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM