Zwarte Cross

Zwarte Cross verlaagt prijzen

  1. Nieuwschevron right
  2. Zwarte Cross verlaagt prijzen

Zwarte Cross festivaldirectrice Tante Rikie wil dat het festival voor iedereen betaalbaar moet blijven, daarom verlaagt ze de prijzen.

In plaats van een prijsverhoging, doet Tante Rikie juist het tegenovergestelde. Kaarten voor Zwarte Cross 2013 worden goedkoper dan die van de afgelopen editie. “De Zwarte Cross is een feest voor de hele familie en moet betaalbaar blijven voor iedereen!”, aldus Tante Rikie.

Kaartverkoop Zwarte Cross 2013

De voorverkoop van de 17de editie van het jaarlijkse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde (in 2013 op 26, 27 en 28 juli) begint aanstaande maandag voor leden van de Zwarte Cross Fanclub. De rest van de wereld kan vanaf maandag 26 november om 11:00 uur kaarten bestellen.

Extra korting van Tante Rikie

Tante Rikie houdt het niet alleen bij een algemene prijsverlaging, daar bovenop komt nog eens een korting voor iedereen die voor het einde van dit jaar (2012) dag-, camping en/of 3-dagenkaarten bestelt. Een dagkaart kost dan nog maar 15 euro.

Tante Rikie : “Het leven is tegenwoordig al duur genoeg en wilde ik niet met lede ogen aan zien hoe bezoekers af en toe zo worden uitgeknepen bij evenementen en festivals. Ik zal maar weer eens het goede voorbeeld geven, dacht ik. Van addertjes onder het gras en bijkomende kosten als servicekosten en parkeerkosten is dan ook geen enkele sprake!”

Ster advertentie
Ster advertentie