Zwarte Cross

Eerste namen voor Zwarte Cross 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen voor Zwarte Cross 2013

Het Zwarte Cross festival maakte donderdag 22 november de eerste namen bekend van de zeventiende editie.

Het duurt nog even, maar Tante Rikie, is al volop bezig met de zeventiende editie van het Zwarte Cross festival. De eerste namen voor het programma van 2013 zijn donderdag 22 november bekend gemaakt.

Eerste namen Zwarte Cross 2013

Ster in eigen land Guus Meeuwis, DJ Joost van Bellen, de Zweedse blackmetal formatie Dark Funeral, de Haagse rocklegende Golden Earring en de Achterhoekse garagerockers van Shaking Godspeed staan in 2013 op de Zwarte Cross. De eerste namen voor de festivalweide 'The Bayou' en de 'Reggaeweide' worden binnenkort ook bekendgemaakt.

Artiesten van hoog niveau

Festivaldirectrice Tante Rikie is trots op de eerste namen. "Alle artiesten zijn van een uitzonderlijk hoog niveau en we hebben nu al een mooie mix van allerlei genres," laat Tante Rikie weten. "En dit is nog maar een topje van de ijsberg, want zeer binnenkort komen we met nog meer binnen- en buitenlandse namen!"

Voorverkoop Zwarte Cross 2013

De voorverkoop van het jaarlijkste muziekfestival in het Achterhoekse Lichtenvoorde start maandag 26 november om 11.00 uur. Eerder werd al bekend gemaakt dat Tante Rikie de festivalkaartjes goedkoper maakt. Tot 1 januari 2013 kosten dagkaarten 15 euro, campingkaarten 75 euro en 3-dagenkaarten 40 euro. Na nieuwjaarsdag worden de prijzen verhoogd. Een dagkaart kost dan 25 euro, een campingkaart 100 euro en de 3-dagenkaart 62,50 euro. Jeugdkaarten (10 euro) en de caravankaarten (50 euro + 300 euro borg) houden dezelfde prijs als vorig jaar. En kinderen onder de 1.40 meter lopen zoals iedere editie gratis het festivalterrein op.

Ster advertentie
Ster advertentie