Meer NPO

Win tickets voor Eurosonic Noorderslag 2018

Van 17 tot en met 20 januari vindt het beroemde festival Eurosonic Noorderslag weer plaats in Groningen. Wil jij als allereerste getuige zijn van de nieuwste talenten die de wereld gaan veroveren? Dat kan, want wij geven de hele week zowel kaarten als passe-partouts weg.

Passe-partours voor ESNS

Tijdens 3voor12 Radio en Franks Feestje win je deze week passe-partouts voor ESNS en kun je dus naar álle toffe optredens die het festival te bieden heeft. Doordeweeks vind je onder andere Sigrid, HAEVN en Jacob Banks op Eurosonic en zaterdag kun je bijvoorbeeld kijken naar Naaz, The Overslept, en EUT op Noorderslag.

Om de passe-partouts te winnen moet je deze week 3FM aanslingeren en naar 3voor12 Radio en Franks Feestje luisteren. 

Tickets voor Noorderslag

Noorderslag vindt plaats op zaterdag als Eurosonic is afgelopen. Die dag ontdek je dé Nederlandse beloftes voor 2018. Met o.a. dus de 3FM Talents die we hierboven noemden (Naaz, The Overslept en EUT), maar ook Kraantje Pappie, Maan, De Likt en Nana Adjoa.

Noorderslag is compleet uitverkocht maar bij 3FM win je de allerlaatste kaarten. Buiten 3voor12 Radio en Franks Feestje win je dus bij alle andere programma's tickets voor de zaterdag. Hoor je het Noorderslag alarm? Sms dan snel naar 3333 of stuur een app'je via de 3FM App.

Geen tickets gewonnen maar breng je tóch een bezoekje aan de 3FM studio tijdens Eurosonic Noorderslag? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebook-event! 

Populair op 3FM