Nu op 3FM: -

De nieuwe 'Believer'-video van Imagine Dragons is één grote strijd

Dinsdag 7 maart 2017 - 16:01 uur

We kennen allemaal de eindeloze strijd die je soms tegen jezelf voert. Het lijkt maar niet te stoppen... Totdat je jezelf opeens realiseert dat dit gevecht nodig is om daadwerkelijk gelukkig te zijn. No pain, no gain. Een gevecht dat Imagine Dragons-zanger Dan met deze videoclip in beeld probeert te brengen.

De nieuwe Imagine Dragons

De mannen van Imagine Dragons kunnen blijkbaar moeilijk stilzitten: nog geen jaar na het einde van hun vorige tour is er alweer nieuw materiaal! 'Believer' is hun nieuwste single en nu is daar ook eindelijk de bijhorende videoclip. Want bij zo'n krachtig nummer kan niets anders dan een enorm vette video zitten.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Believer'

Het nummer ‘Believer’ gaat over pijn en hoe frontman Dan daarmee omgaat. Dan zegt er zelf dit over:

"This last year has been the most positive of my life. This song explains my realization that the emotional pain I faced the last few years actually helped me progress to a healthier mental space. Those difficulties truly are what helps you become a believer in yourself."

De video laat duidelijk zien dat het alleen niet altijd makkelijk is om die plek te bereiken. Zanger Dan voert in de clip een ongoing fight tegen zijn oudere versie terwijl de jonge Dan toekijkt. Hij geeft op een gegeven moment aan dat hij wil stoppen. Hij kan niet meer... Maar ze moeten doorgaan!

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen