Meer NPO
STER Advertentie

Stages

Stages

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben best wel hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

Online content creator (vanaf juli 2019)

Als stagiair schrijf je muzieknieuws en -verhalen, maak je content voor al onze social kanalen, bedenk je coole nieuwe concepten voor YouTube en ben je natuurlijk aanwezig bij festivals, 3FM Serious Request: Lifeline en tal van concerten. Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat?

Solliciteren kan hier!

Videoproducer gezocht (vanaf september 2019)

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Denk aan registraties van optredens, concerten en festivals. Maar ook aan promotievideo’s en content voor onze social kanalen. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen. 

Solliciteren kan hier!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekteam 3FM zoekt stagiair (vanaf juli 2019)

3FM is altijd in ontwikkeling. Natuurlijk komen er nieuwe, enthousiaste DJ’s bij, maar ook op muziekgebied werken we hard. Om ons hierbij te helpen is het 3FM Muziekteam op zoek naar een enthousiaste stagiair.

Als stagiair houdt je de statistieken bij van bepaalde tracks en online playlists. Je houdt in de gaten welke tracks trending zijn in binnen- en buitenland en denkt onder andere mee over het muziekbeleid van 3FM. 

Solliciteren kan hier!

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM