Stages

Stages

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben best wel hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

Redactiestagiair bij 3FM Online (vanaf februari)

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een redactiestagiair. Kun je schrijven? Hou je van muziek? Ben je een fervent 3FM-luisteraar? Weet je de weg online en op social media? Solliciteer en wie weet ben jij dan vanaf februari onze nieuwe stagiair! Meer info en solliciteren kan hier.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stagiair voor 3FM Muziekteam (vanaf februari)

Het muziekteam van 3FM is op zoek naar een enthousiaste stagiair vanaf februari 2018. Wat ga je onder andere doen? Bijhouden van statistieken van bepaalde tracks en online playlists. In de gaten houden welke tracks trending zijn in binnen- en buitenland. Meedenken over muziekbeleid van 3FM. Meer info en solliciteren kan hier

Videoproductie-stagiair 3FM (vanaf februari)

Ben jij geboren met een videocamera in je handen en heeft die camera geen geheimen voor jou? Ben je altijd op zoek naar het juiste shot of de beste edit? Vertaal jij een verhaal meteen naar beeld, en is een item produceren appeltje eitje voor jou? Film jij met DSLR, ben jij een koning in Adobe Premiere en sta je te popelen om ons videoteam te versterken? Dan zoeken wij jou! Meer info en solliciteren kan hier.

 

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen