Meer NPO
STER Advertentie

Stages

Stages

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben best wel hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

Videoproducer gezocht (feb - jul 2019)

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Denk aan registraties van optredens, concerten en festivals. Maar ook aan promotievideo’s en content voor onze social kanalen. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen. 

Solliciteren kan hier!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekteam 3FM zoekt stagiair (feb - jul 2019)

3FM is altijd in ontwikkeling. Natuurlijk komen er nieuwe, enthousiaste DJ’s bij, maar ook op muziekgebied werken we hard. Om ons hierbij te helpen is het 3FM Muziekteam op zoek naar een enthousiaste stagiair.

Als stagiair houdt je de statistieken bij van bepaalde tracks en online playlists. Je houdt in de gaten welke tracks trending zijn in binnen- en buitenland en denkt onder andere mee over het muziekbeleid van 3FM. 

Solliciteren kan hier!

Open sollicitatie

Vacatures voor het jaar 2019 zijn nog niet beschikbaar. Kan je niet wachten? Stuur dan alvast een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je cv en motivatie voor een van de bovenstaande functies.

Populair op 3FM