Meer NPO
STER Advertentie

Stages

Stages

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben best wel hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

YouTube creator (vanaf februari 2020)

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een stagiair YouTube. Als stagiair ben je vooral bezig met het gehele uploadproces, de promotie op social media, terugkoppelen van analytics en het meedenken en maken van nieuwe concepten en series. Daarnaast ben je natuurlijk aanwezig bij de 3FM Awards, concerten en festivals.

Solliciteren kan hier!

Videoproducer gezocht (vanaf februari 2020)

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Denk aan registraties van optredens, concerten en festivals. Maar ook aan promotievideo‚Äôs en content voor onze social kanalen. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen. 

Solliciteren kan hier!

Stagiair muziekredactie (vanaf februari 2020)

Als stagiair ben je bezig met het bijhouden van statistieken van bepaalde tracks en online playlists. Je houdt in de gaten welke tracks trending zijn in binnen- en buitenland. Je denkt mee over het muziekbeleid van 3FM en leert werken met software voor muzieksamenstelling (Powergold) en radioproductie (RadioManager, Omni). En je draait fulltime mee op de coolste redactie van Nederland.

Solliciteren kan hier!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM