Naar homepage

Stages

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben best wel hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

Over 3FM

NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren tussen 15 en 35 jaar, zoals jij. We zijn meer dan alleen radio; we zijn inmiddels niet meer weg te denken bij vele concerten, festivals en andere evenementen. Als je van muziek houdt, dan luister je naar 3FM!

Ook hebben we eigen events, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request: The Lifeline. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft. Net als onze drang om te vernieuwen. Gelukkig maar, want zoals je weet: het mediagebruik bij jongeren verandert in rap tempo. We hebben de ambitie om daar goed op aan te sluiten. Bijvoorbeeld door een breed aanbod van videocontent.

Wat jij krijgt van ons

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent. Je werkt o.a. mee aan bijvoorbeeld 3FM Exclusives, 3FM Serious Request: The Lifeline, Eurosonic Noorderslag en nog veel meer!

Stages die wij aanbieden

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.