Solar

Via een Dixie naar de festivalbruiloft van je dromen

  1. Nieuwschevron right
  2. Via een Dixie naar de festivalbruiloft van je dromen

Klaas en Yvonne deden het: trouwen op Solar. 3FM werd uitgenodigd!

(Fotograaf: Mitchell Giebels)

Het Solar-terrein kent vele geheimen. Van een gigantische stage van opblaaskrokodillen tot een tent die 'Daisy's Slettenkast' heet, er is voor ieder wat wils. Maar zelfs tussen al die creatieve madness viel er één outfit wel heel erg op: een kersverse bruid!

Blote voeten en keiharde beats

De bruid, Yvonne, nam ons mee naar een rij knaloranje Dixie-toiletten. Eentje was de toegangsdeur tot haar backstage sprookjesbruiloft.

"We wilden geen saai zaaltje met stoffige DJ en receptie, dit vinden we allebei veel toffer!"

Een DJ, lampenkappen in de bomen, gasten in hun mooiste outfits... Eigenlijk alles wat je van een bruiloft verwacht. Maar dan in de zon, op blote voeten en met een flesje bier in de hand!

Surprise, surprise

De eigenaar van Solar is een goede vriend van het stel en benoemde zichzelf tot weddingplanner, dus alles was binnen no-time geregeld.

"We vinden Solar het allerleukste festival van de wereld. Het tofste is dat we geen idee hebben hoe onze dag eruit ziet, alles is een verrassing!"

Wat is nou het allertofst aan trouwen op een festival?

"Het is een dag voor iedereen. De kids gaan zo naar huis en rond een uur of 7 gaan de ouderen ook terug. Maar m'n oma staat hier ook gewoon te swingen!"

Nachtvlinders

Na 19:00 uur begint het échte feestje, dan gaat het stel met hun vrienden gewoon het festivalterrein weer op. Dit is nu al het favoriete moment van Klaas:

"Ik wil me helemaal verliezen in Solar. Lekker dansen, lekker drinken... Ik geef me helemaal over!"

Campinglife

En dan vannacht in de huwelijkssuite in een chique hotel? Grapje zeker. Klaas en Yvonne zitten dit hele weekend op Solar en dus ook gewoon in een tentje! Honeymoonen aan de Maasplassen... Mooier kan het niet, toch?

Ster advertentie
Ster advertentie