Meer NPO
STER Advertentie

3FM Serious Request 2014 eindstand: 12.380.438,- euro

Woensdag 24 december 2014 - 22:00 uur

3FM Serious Request 2014 heeft het recordbedrag van 12.380.438,- euro opgebracht voor het Rode Kruis. Daarmee helpen zij vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden.

3FM Serious Request heeft een recordbedrag van 12.380.438,- euro ingezameld voor de slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden. 3FM DJ's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren verlieten zojuist na zes dagen het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem. Op het podium aan het bomvolle Houtplein is het totaal ingezamelde bedrag bekend is gemaakt:

12.380.438,- euro. Een recordopbrengst.

Hands Off Our Girls

3FM Serious Request stond dit jaar in het teken van meisjes en vrouwen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. Een stille ramp die wereldwijd miljoenen vrouwen treft en beschadigt.

>> Alles over de stille ramp van dit jaar

Wilbert Mutsaers, zendermanager NPO 3FM:

Heel veel mensen in Nederland, heel veel mensen in Haarlem hebben zich van hun beste kant laten zien en ons geholpen geld in te zamelen voor de slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden. Het Rode Kruis kan met dit enorme bedrag veel vrouwen en meisjes helpen. De uitgebreide aandacht die er nu voor deze stille ramp is, is belangrijk. Ik heb groot respect voor iedereen die ons meehelpt om van 3FM Serious Request een succesvolle actie te maken.” 

Top Serious Request 2014

De meest aangevraagde nummers tijdens 3FM Serious Request hoor je vanaf 24 december 21:30 uur tot 10:00 uur op oudejaarsdag. Daarna gaat de eindejaarsprogrammering van start.

>> Bekijk hier de hele Top Serious Request van 2014

Herbeleef 3FM Serious Request

Vrees je nou het grote zwarte gat dat komt na deze magistraal mooie radioweek? Niet doen! Want op 3FM.nl kan je je lol nog op. Daar is namelijk alles, maar dan ook echt ALLES terug te vinden over deze waanzinnige week.

>> Hier vind je alles terug van 3FM Serious Request 2014 

Kijk live naar 3FM