3FM Serious Request

Tóch bij 3FM Serious Request: The Lifeline zijn?

  1. Nieuwschevron right
  2. Tóch bij 3FM Serious Request: The Lifeline zijn?

Dit jaar kun je niet fysiek aanwezig zijn bij 3FM Serious Request: The Lifeline 2020, maar gelukkig zijn er andere mogelijkheden in 2020! Om er toch een soort van bij te zijn, hangen er grote schermen bij de dj's in lockdown. Jij kunt op een van die schermen deelnemen via deze Zoom link!

Neem deel en wees erbij

Via deze manier wil 3FM toch samen met jou 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 meemaken. Dus, zit je thuis op de bank en heb je zin om samen met de dj's de lockdown te ervaren? Pak je computer, laptop of telefoon erbij en kom gezellig met nog heel veel andere mensen in de Zoom.

Nogmaals: join de Zoom hier!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie