Meer NPO
STER Advertentie

Frank & Eva beantwoorden jouw vragen over 3FM Serious Request: The Lifeline

Frank & Eva beantwoorden jouw vragen over 3FM Serious Request: The Lifeline

Maandag 12 oktober 2020 - 17:43 uur

Heb je nog steeds brandende vragen over 3FM Serious Request: The Lifeline? Afgelopen vrijdag hielden Frank & Eva een Q&A op onze Instagram Story. En aangezien stories verdwijnen, hebben we hem hier voor je! De dj’s gaan niet meer van Roermond naar Zwolle lopen, omdat dat door de huidige omstandigheden helaas onverantwoord is. Frank en Eva hebben deze vragen beantwoord voor de beslissing werd genomen dat de dj's niet meer door Nederland gaan lopen.

in het kort

Hoeveel kilometer gaan jullie open?

Eva: "Nou, in totaal is het meer dan 500 kilometer, van Roermond naar Zwolle. Maar we lopen per team zo'n 180 kilometer. Dat is veel hè?"

Krijg je dan geen blaren enzo?

Frank: "Ha, jawel!"

Eva: "Heel veel blaren! Daarom loopt het Rode Kruis ook mee, om ons te verzorgen. Als je loopt, dan moet je op blaren lopen."

Is er al getraind?

Eva: "Jij moet je eens even keer niet overal mee bemoeien, met je vragen. Heb JIJ al getraind? Hè, nou?"

Hoe slepen jullie elkaar er doorheen als het lichamelijk niet gaat?

 Eva: "Goede vraag! Allereerst worden we er altijd doorheen gesleept door jou.. Door alle berichtjes, de muziek en de mensen langs de kant. En verder heeft Frank een heel lang lijf waar ik heel goed aan kan hangen."

Frank: "Exact!"

Zijn er dit jaar ook chequepoints?

 Frank: "Tot nu toe niet. Vanwege de coronamaatregelen is het niet veilig om een chequepoint te organiseren. Er komen heel veel mensen op af. Mocht het wel zo zijn, dan hoor je het hier als eerste."

Eva, word je die gekke Frankie nooit eens zat?

Eva: "Wat jullie niet weten, is dat ik de irritantste ben eigenlijk. Dus je kan het beter andersom vragen."

Frank: "Nee!"

Waar kan je die trui bestellen?

Eva: "Die kan je bestellen via de webshop."

Frank: "Die is er nog nooit, maar die komt er nog wel voordat we van start gaan!"

Eva: "Check het op 3fm.nl/seriousrequest!"

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020? Dat kan! Doneer, kom in actie of loop mee met The Lifeline. Dit jaar kun je niet met de dj's meelopen. Maar je kunt wel zelf lopen. Kies een route bij jou in de buurt of loop mee vanaf een loopband. Laat je sponsoren en steun 3FM Serious Request: The Lifeline. Meld je hier aan!

 DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Kijk live naar 3FM

Lees ook