Meer NPO
STER Advertentie

Dit zijn de dj-teams van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Dit zijn de dj-teams van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020
Bullet-Ray van Olphen

Vrijdag 9 oktober 2020 - 08:10 uur

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) zetten drie dj-teams zich in om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De dj’s gaan niet meer van Roermond naar Zwolle lopen, omdat dat door de huidige omstandigheden helaas onverantwoord is. Deze dj-teams blijven wel het gezicht van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Team 1: Sander Hoogendoorn en Timur Perlin

Het eerste team bestaat uit onze ochtendman Sander Hoogendoorn en lunchkoning Timur Perlin. Waar het voor Sander de derde keer wordt dat hij meeloopt, is dat voor Timur de eerste. Timur: "Ik vind het ongelooflijk spannend om dit jaar voor het eerst mee te lopen met the lifeline. Maar samen met mijn loopbuddy Sander gaat dat helemaal goed komen." Vooral het niet weten wat er gaat gebeuren of wie je tegen gaat komen maakt het voor Sander en Timur af. Ze hebben nog 1 ding te zeggen: "Kom maar op met dat avontuur!"

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Team 2: Frank van der Lende en Eva Koreman

Je favoriete duo uit de middag gaat het lifeline-avontuur ook weer tegemoet: Frank en Eva! Frank: "Vorig jaar was het zo fantastisch, dat we dit jaar alleen nog maar meer zin hebben. Zo dichtbij de mensen en pure radio maken en dat allemaal voor het Rode Kruis." En dit jaar word het natuurlijk een corona-proof editie. Iets wat het volgens Eva wel extra spannend maakt. "Het wordt waarschijnlijk zonder meelopers dus dat is natuurlijk heel erg jammer. We gaan het doen met ons eigen kleine team. In het donker. In de regen. En we gaan mooie radio maken en jou vertellen waarom jouw bijdrage zo belangrijk is."

Team 3: Rob Janssen en Wijnand Speelman

Rob en Wijnand zijn al buren in het weekend en nu vormen ze ook samen het derde team van 3FM Serious Request: The Lifeline. Rob: "Het is zo belangrijk dat we het deze editie voor dit doel doen, omdat het ons allemaal wereldwijd zo raakt. Daarom ben ik, naast de lol die we samen hebben, zo blij met Wijnand als loopmaatje. Hij is de afgelopen jaren altijd voor het Rode Kruis naar landen afgereisd om met eigen ogen te zien wat deze organisatie daar allemaal doet." Wat dus betekent dat dit voor Wijnand de eerste keer zal zijn dat hij gaat lopen. Wijnand: "Ik kijk zo uit naar het lopen en radio maken in de buitenlucht en vooral samen met jou als 3FM-luisteraar, maar het wordt wel trainen haha."

WAT KAN JIJ DOEN?

Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020? Dat kan! Doneer, kom in actie of loop mee met The Lifeline. Dit jaar kun je dus niet met de dj's meelopen. Maar je kunt wel zelf lopen. Kies een route bij jou in de buurt of loop mee vanaf een loopband. Laat je sponsoren en steun 3FM Serious Request: The Lifeline. Meld je hier aan!

Kijk live naar 3FM

Lees ook