3FM Serious Request

Dit wordt het eindfeest van 3FM Serious Request: Never Walk Alone

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wordt het eindfeest van 3FM Serious Request: Never Walk Alone

Ook deze editie zal er een eindfeest plaatsvinden. Dit keer niet op een plein met veel mensen, maar online. Aanstaande zaterdag is het zover: een flinke bak livemuziek én de bekendmaking van het eindbedrag. Er staat een hele toffe line-up voor je klaar, met niemand minder dan Disclosure, Marcus Mumford, Celeste, DI-RECT en Jeangu Macrooy!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op zaterdag 18 april volg je de eindshow via 3FM.nl/live (of de radio), tussen 18:00 en 20:30 uur. Een van de headliners is Disclosure! 'Tondo’ is een van de meest aangevraagde platen deze week, dus die zal vást voorbijkomen. Hun dj set is live te volgen van 20:30 tot 20:50, dus tune op tijd in. Daarnaast zijn we supertrots dat Marcus Mumford om 20:00 een halfuur speelt en uiteraard komt zijn cover van 'You'll Never Walk Alone' voorbij.

De eindshow is te volgen via 3FM, 3fm.nl/live, NPO 2 Extra en youtube.com/3fm.

Dit is de hele line-up voor het 3FM Serious Request: Never Walk Alone Eindfeest

18.00 uur Start Eindshow
18.30 uur Jeangu Macrooy
19.00 uur Celeste
19.30 uur DI-RECT
20.00 uur Marcus Mumford
20.30 uur Disclosure
21.00 uur Einde

Afterparty

Na de bekendmaking van het eindbedrag gaat het feestje gewoon door: Sander Hoogendoorn draait nog een huisfeestje voor je in elkaar, live vanuit zijn woonkamer! Je hoort hier alleen maar hits en de leukste requests, dus tune vooral in op Youtube.com/3FM vanaf 21:00 uur.

English

This Saturday (April 18th) Disclosure, Marcus Mumford, Celeste, DI-RECT (NL) and Jeangu Macrooy (NL) will play livesets during the finale of 3FM Serious Request: Never Walk Alone. This will be broadcast between 6PM and 8.30PM CEST at 3FM.nl/live.

Ster advertentie
Ster advertentie