3FM Serious Request

Dit was de vierde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de vierde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

Nadat Jorien en Mark feestelijk worden onthaald in Zutphen en Frank en Eva een knuffel geven, beginnen ze aan etappe 15. Het dj-duo start de nachtelijke tocht vol goede moed en worden weer vergezeld door ontzettend veel lieve meelopers.

Elisabeth loopt nog één keer mee voor het goede doel

Eva komt in gesprek met Elisabeth. Zij heeft diabetes en loopt, tegen het advies van haar arts in, nog één keer mee voor 3.5 kilometer. "Ook al loop ik mijn voeten kapot, dit doe ik nog één keer en dan is het klaar." Waarom ze al haar energie stort op dit goede doel legt Elisabeth duidelijk uit: "Ik heb zelf in een situatie van huiselijk geweld gezeten. Ik weet hoe het is om je onveilig te voelen, om eruit weg te vluchten en hoe belangrijk het is als je dan geholpen wordt."

Axel schiet te hulp!

De goedlachse technicus van Eva en Frank, Axel, kan alles repareren. Zo is hij ook vannacht weer de redder in nood. Hij laat zien dat tape altijd het antwoord is op alle vragen. Heb jij nou dingen die dringend gerepareerd moet worden? Check dan 3fm.nl/axel en laat het fixen!

Wakker worden met Frank, wie wil dat nou niet?

Lig je na een lange dag éindelijk lekker te dromen over alle platen die je aan gaat vragen voor 3FM Serious Request: The Lifeline, schrik je plotseling wakker door een vrolijke, lange man die met een microfoon voor je slaapneus staat. Beter kun je de zondag dag niet beginnen!

Finish!

Frank en Eva worden opgewacht door een kudde mensen die allemaal vroeg hun mandje hebben verlaten om het Rode Kruis te steunen. Nu is het de beurt aan Herman en Sander. Zij lopen deze etappe van Laren naar Deventer.

Ster advertentie
Ster advertentie