Meer NPO
STER Advertentie

Blanks gaat themalied voor 3FM SR19: The Lifeline schrijven

Blanks gaat themalied voor 3FM SR19: The Lifeline schrijven

Vrijdag 8 november 2019 - 11:41 uur

Blanks gaat een themalied voor 3FM SR19: The Lifeline schrijven! Zijn nummer 'Everything's Changing' ondergaat nu nog wat finishing touches, maar zou eind november af moeten zijn.

Everything's Changing

Blanks schreef in oktober samen met 3FM-luisteraars een moderne variant op de protestsong, naar aanleiding van de demonstraties van de boeren, de bouw en de docenten. Daar kwamen zoveel goede reacties op binnen dat Sander aan Blanks vroeg of hij het nummer, met een paar kleine wijzigingen, ook zou willen inzetten als themalied voor The Lifeline. Dat wilde 'ie wel! 

Het nummer is expres positief ingestoken en dat past goed bij het doel van The Lifeline: je wilt iets veranderen, je wilt de slachtoffers van mensenhandel verder helpen. Blanks: "Uiteindelijk moeten we er met elkaar wat van maken. Het liedje moet het gevoel uitstralen van 'Yes, we kunnen het. Schouders eronder en gaan!'"

Er worden nog wat dingen aangepast in het nummer, maar Blanks verwacht 'm over twee weken wel af te hebben. Houd 3FM en Sanders Vriendenteam in de gaten om de definitieve versie te horen én om te weten of 'ie ook echt themalied wordt! Hieronder kun je vast de making of van 'Everything's Changing' bekijken.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer SR Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM