Meer NPO
STER Advertentie

Laat een speciaal aandenken maken van jouw favoriete lied!

Laat een speciaal aandenken maken van jouw favoriete lied!

Vrijdag 4 oktober 2019 - 16:45 uur

Lisette en haar dochter Isis komen in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline door 'Music Memories' te verkopen. Hiermee halen ze geld op om de strijd tegen mensenhandel aan te gaan. 

Music Memories

Heb jij een speciale herinnering aan een bepaald nummer? Deze herinnering wil je natuurlijk niet vergeten en hoe leuk is het om daar een aandenken van te laten maken?! Lisette en Isis maken handgemaakte polaroid kaartjes zodat jij een mooi aandenken hebt aan een speciaal liedje. Het kaartje wordt passend bij het lied gemaakt en ook je favoriete stukje tekst kan erbij. Voor 3,50 euro heb je al een customized polaroid kaartje én je steunt daarmee het goede doel: 3FM Serious Request: The Lifeline. 

Waar kan ik deze polaroids kopen? 

Moeder en dochter zijn al creatief bezig met het maken van een voorraadje van de kaartjes! Wil jij een speciaal aandenken van jouw favoriete liedje én in actie komen voor 3FM Serious Request: The Lifeline? Klik dan hier om te doneren en vraag op het Instagram kanaal van Lisette en Isis een Music Memorie aan!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Request: The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline gaan we de strijd aan tegen mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Een kwart van de slachtoffers is minderjarig: jonge mensen lopen meer risico, net als mensen die op de vlucht zijn. 

Mensenhandel komt overal ter wereld voor, óók in Nederland. De meest bekende vorm is uitbuiting in de seksindustrie (denk bijvoorbeeld aan loverboys), maar ook gedwongen arbeid en gedwongen criminaliteit zijn vormen van mensenhandel.

Wil jij ook in actie komen?

Dat kan, heel graag zelfs! Op de actiepagina kun je een eigen actie aanmaken of je kunt één van de kant-en-klare acties kiezen en daarmee ga jij óók de strijd aan tegen mensenhandel. 

Meer SR Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM