Meer NPO
STER Advertentie

Leer de dj-teams van 3FM Serious Request: The Lifeline beter kennen

Leer de dj-teams van 3FM Serious Request: The Lifeline beter kennen

Vrijdag 20 september 2019 - 08:00 uur

Drie dj-teams gaan in de week voor kerst de tocht aan om van Goes naar Groningen te lopen voor slachtoffers van mensenhandel. Samen met het Rode Kruis en de rest van Nederland leggen ze bijna 500 km af om geld in te zamelen. Wie de drie teams zijn? Hieronder stellen we ze even aan je voor.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mark + Rámon

Het is je favoriete duo uit de middag: Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen. Iedere doordeweekse dag tussen 16:00 en 18:00 hoor je ze op 3FM, maar tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline gaan zij voor het tweede jaar op rij de wandeluitdaging aan.

Of ze daar als team klaar voor zijn? "Rámon en ik zijn dit jaar nog beter op elkaar ingespeeld," denkt Mark. "Nu de tweede keer weten we beter wanneer iemand er doorheen zit of wanneer je écht even je mond moet houden of juist energie moet geven. En dat is echt heel fijn." En hoe Rámon erover denkt? "Ik ben vooral blij dat als je met Mark loopt je niet echt hard hoeft te lopen haha..."

  

Sander en Herman

Het tweede loopduo is Sander Hoogendoorn en Herman Hofman. Sander ken je als man uit de ochtend. Maandag t/m vrijdag wordt je tussen 06:00 en 10:00 met hem en zijn eigen vriendenteam wakker. Herman ken je uit het weekend! Daar hoor je hem tussen 16:00 en 18:00. Hoe deze twee het vinden om samen te gaan lopen?

Sander: "Ik ken Herman al heel lang dus ik denk dat we een supergoed vriendenteam zullen zijn voor deze week!" Herman maakt zich iets meer zorgen. "Sander is topfit, beetje de iron man van 3FM. Ik ben eerder de vaatdoek van de zender. Meneertje slappe knieën haha..." Wij hebben alle vertrouwen in je, Herman! 

Frank en Eva

En in het laatste team zitten Frank van der Lende en Eva Koreman. De twee avondbrakers! Frank hoor je met zijn programma 'De Bende van Van der Lende' van maandag t/m donderdag tussen 18:00 en 21:00 waarna Eva altijd volgt met 3voor12 Radio. En voor het geval je het niet weet: deze twee hebben samen voor hetere vuren gestaan...

Frank: "Eva en ik hebben natuurlijk samen aan Expeditie Robinson meegedaan, afgelopen zomer vier weken lang de ochtendshow overgenomen en nu gaan we The Lifeline lopen. Het volgende hoofdstuk voor dit olijke duo!" Eva heeft echter alleen één klein probleempje... "Die Frank is twee meter lang en voor iedere stap die hij zet, moet ik er 4 zetten. Dat wordt draven voor mij haha."

Bekendmaking

In de ochtendshow maakte Sander bekend welke drie dj-teams meelopen tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline en bespraken wat ze anders zouden doen, waarom ze mee doen en nog veel meer. Zo weet Mark wel wat hij dit jaar anders aanpakt: "Ik ga misschien een klein beetje meer trainen", en Sander bereidt Frank alvast voor op wat komen gaat: "Ik weet het nog goed, veel blaren, achttien blaren in totaal volgensmij". 

3FM Serious Request: The Lifeline

Van 18 t/m 24 december lopen drie teams van Goes naar Groningen voor slachtoffers van mensenhandel. Ook jij kan helpen! Doneer, kom in actie of loop een stukje mee door middel van een sponsorloop. Samen kunnen we een verschil maken!

Meer SR Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM