Meer NPO
STER Advertentie

Arjan reanimeerde tevergeefs zijn vader

Arjan reanimeerde tevergeefs zijn vader

Zaterdag 22 december 2018 - 16:31 uur

Arjan heeft op 19-jarige leeftijd zijn vader moeten reanimeren, ondanks dat hij niet wist hoe dat moest. Helaas heeft zijn vader het niet overleefd. Daarom deelt hij nu zijn verhaal.

Geschreeuw vanuit de slaapkamer

Op een woensdagavond hoorde Arjan plots zijn moeder schreeuwen. Toen hij zijn vader op bed zag liggen, wist Arjan niet wat er aan de hand was. De alarmcentrale vertelde hem dat hij moest reanimeren en probeerde hem telefonisch uit te leggen hoe dat moest. Helaas mocht dit niet baten. Zijn vader is overleden.

Een paar jaar terug besloot Arjan een reanimatie- en AED-cursus te volgen en daar is hij heel blij mee. Door zijn verhaal te delen, hoopt Arjan dat meer mensen doneren aan 3FM Serious Request: Lifeline zodat minder mensen mee hoeven te maken wat hem is overkomen. Doneer jij mee? Het kan hier

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Red levens, join the Lifeline

Doneren kan dus al heel makkelijk, ook door te bellen naar 0909-8860. Het callcenter zit klaar voor al je donaties en plaataanvragen! Liever digitaal doneren? Dat kan ook, via onderstaande buttons. Elke bijdrage helpt!

DONEER DIRECT

VRAAG EEN PLAAT AAN

KOOP IETS IN DE VEILING

CHECK DE 3FM WEBSHOP

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM