3FM Serious Request
AVROTROS

Herman Resources zet je in het zonnetje

  1. Nieuwschevron right
  2. Herman Resources zet je in het zonnetje

Misschien komt Herman Resources wel bij jou langs, want 3FM-dj Herman zet elke dag een Kom In Actie-voerder in het zonnetje!

Tijdens 3FM Serious Request maakt Herman elke ochtend tussen 7:00 uur en 8:00 uur een medewerker van de dag bekend. Hartstikke leuk, want dat betekent Herman misschien ook wel bij jou op bezoek komt. De medewerker van de dag krijgt eeuwige roem én een medewerker-oorkonde die in het Glazen Huis komt te hangen. Wie wil dat nou niet? Hier vind je alle mensen die door Herman Resources zijn benoemd tot medewerker van de dag!

Dag 6

Op de laatste dag van deze 'werkweek' gaat Herman de HR-man nog één keer langs een Kom in Actie om een medewerker van de dag te bekronen. En vandaag is hij Enschede bij - je kent ze misschien nog wel - De Bananen! De Bananen komen al jaren in actie en ook dit jaar gaan ze weer een avontuur beleven. Ze peddelen namelijk per kano van Enschede richting Apeldoorn als... inderdaad: bananen! Volg ze, moedig ze aan, steun ze en doneer voor De Bananen. Terechte medewerkers van de dag, Herman!

Dag 5

HR-man Herman gaat in de ochtend langs bij Collin Franke. Hij houdt een vierurige marathon waar iedereen minimaal een uurtje mee kan zweten. Waarom Collin deze Kom in Actie heeft gestart? Het herenigen van een familie kost 300 en hij wil minimaal één familie samen kunnen brengen. Daar wordt iedereen toch warm van? Herman in ieder geval wel en daarom benoemt hij Collin Franke als medewerker van de dag! Doneren kan nog steeds, dus steun Collin met zijn fantastische actie.

Door naar de Popquiz in Nieuwegein! Erling organiseert de quiz en roept iedereen op om mee te doen. Voor vijf euro kun je deelnemen, maar je kunt ook gewoon doneren omdat het zo'n leuk initiatief is. Hoe dan ook: good job Erling! Kun jij er nou niet bij zijn? Maar wel zin in een Popquiz? Kijk dan op onze website voor je eigen Popquiz!

Herman is als laatste aangekomen in Rotterdam bij Jerwin en Martin. Deze twee zijn echte zwemmaten en zwemmen zo'n 500 banen, wat gelijk staat aan 5 uur! En Zoontje Hidde van 9 zwemt elk uur een kilometer, wat een toppers. Herman de HR-man gaat natuurlijk langs om te kijken of de suikerspiegel wel op peil blijft. Tip: neem er half uur één, dan houd je het vol. Steun en doneer deze vissen in het water om lekker veel geld op te halen!

Dag 4

Vandaag is Herman in Steenwijk, bij het Glazen Huis van CSG Eekeringe. De meiden van de derde klas zitten namelijk al sinds gisteren opgesloten in de mediatheek van de school. De meiden mogen net als de 3FM-dj's niet eten en er zijn net als in Apeldoorn ook allerlei activiteiten. Ze blijven nog even zitten, dus moedig deze meiden aan en steun ze, zodat ze het volhouden! En bij deze: meiden, jullie zijn de medewerkers van de dag. Ja, ja, ja, wat zijn jullie lekker bezig!

In Doetinchem komt jongerenorganisatie Jimmys in actie voor het goede doel. Ook zij hebben een eigen glazen keet, waar de jongeren 48 uur radio gaan maken voor het goede doel. Ook zijn er live optredens en leuke acties: good job Jimmys! Herman gaat vandaag langs om te kijken of er genoeg goede voorzieningen zijn rondom de keet en om ze een hart onder de riem te steken. Ze zitten er namelijk nog tot zaterdagmiddag. Genoeg tijd om ze nog te steunen dus!

En door naar Zwolle! Daar treft Herman dj Diane die in ruil voor een donatie verzoekjes draait in Grandcafé Zuijdt. Ook is er een veiling en zijn er huiskamerconcerten. Hoe leuk! Verzoekjes werden al vanaf 15 december aangevraagd, maar vandaag, 22 december, worden ze gedraaid! Herman neemt even een kijkje hoe het gaat en of er al veel geld is opgehaald. Verzoekjes aanvragen kan nog steeds en doneren natuurlijk ook! Steun ze daar, want hoe meer hoe beter.

Dag 3

Herman is alweer onderweg naar een nieuwe Kom in Actie-medewerker. Beter nog, ze zijn samen onderweg. Herman de HR-man zit namelijk in de lesauto náást rijinstructeur Yordy. En Yordy heeft iets leuks bedacht voor zijn leerlingen en voor 3FM Serious Request: het rondje van de zaak. Iedere keer als Yordy met zijn leerling een rotonde benadert, trekt hij aan de bel en doneert hij 5 euro aan 3FM Serious Request. Dat is volgens Herman Rescources medewerker van de dag-waardig! Daarom gaat de medewerker van de dag-oorkonde meteen naar Yordy. Vieren met een rondje van de zaak dan maar. En steun de actie!

Dan door naar Arkel, want daar staat Herman de HR-man met een verrassing voor een stel enthousiaste actievoerders. Zij lopen van Breda naar Apeldoorn in vier dagen en dat is 150 kilometer, wat dus neerkomt op zo'n 40 kilometer per dag. Wat een helden! Ze hebben tot nu toe 925 euro opgehaald, maar ze willen de 1000 graag aantikken, dus ga naar de actie en steun ze! En om te zorgen dat ze heelhuids aankomen in Apeldoorn, is daar de verrassing van Herman: Veronique met haar mobiele massagetafel, om te kuitjes te masseren. Als dat geen top personeelsbeleid is...

Herman is in Dordrecht om te kijken of de leerlingen van basisschool de De Horizon ook genoeg rust nemen: er wordt namelijk de héle dag gedanst. Wat dat tot nu toe oplevert? Ruim 5000 euro! Maar ze zouden het erg leuk vinden om nog meer binnen te halen, dus steun de dansmarathon en wie weet dansen ze nog even door!

Dag 2

Wil jij een gepersonaliseerde en toffe tekening gemaakt door Seb (6) en Juri (10) uit Utrecht? Dat kan! Ze begonnen met drie euro voor een tekening (inclusief verzendkosten, ook nog!) maar Herman de HR-man zou Herman niet zijn, als hij de jongens geen promotie zou geven: voor tien euro maken ze speciaal voor jou (of voor een ander) een prachtige plaat.

Ze hebben op dit moment al 195 euro opgehaald en Herman de HR-man vindt dat ze zó lekker bezig zijn, dat ze tot medewerkers van de dag zijn uitgeroepen! Maar deze Picasso's in spé zijn nog lang niet klaar. Ze willen nog veel meer geld ophalen en mooie tekeningen maken, dus doneer en zet ze aan het werk!

Op CBS Arcade in Warnsveld hebben ze vandaag, speciaal voor 3FM Serious Request, een Crazy Hair Day. Onze HR-man Hairman (ha, snap je 'm) doet ook vrolijk mee, maar de creaties van de kinderen zijn helemaal awesome. Van een vogelnestje met glitters en kerstballen tot een creatie van een eenhoorn. Het kan allemaal! Wat ze tot nu toe hebben opgehaald? 500 piek! Maar dat kan meer en doneren op deze hairy actie kan hier.

Foto: Jasja de Wit

Ook in Harlingen staat een Glazen Huis, of eigenlijk een glazen k(l)as, waar docenten Piet en Sietse 24 uur radio maken. Ondertussen hebben ze al ruim 1100 euro opgehaald, maar ze gaan voor de 2000 euro. Maar Herman de HR-man zorgt er wel eerst voor dat de glazen kas weer 'shined', door de Wassende Cowboys uit Leeuwarden aan het werk te zetten. Zet 'm op mannen!

Dag 1

Melle is medewerker van de dag! 
Herman heeft vanochtend een echte bikkel uitgeroepen tot medewerker van de dag. Melle van 10 uit Haarlem draagt namelijk tot 1 januari alléén maar t-shirts met korte mouwen en korte broeken! Tot nu toe heeft hij daarmee 213 euro opgehaald. Gefeliciteerd Melle, met de Medewerker van de dag-oorkonde! Vind jij Melle ook zo’n ontzettende bikkel? Steun zijn actie en doneer!



Herman Resources voert natuurlijk ook functioneringsgesprekken. Hij gaat langs bij de Gooise Zorgacademie in Hilversum en spreekt daar met Anita, met wie hij het functioneren onder de loep neemt. Anita: “Hoe ik het zelf vind gaan? We zijn laat begonnen en ik had het beter kunnen plannen, maar we zaten al op dag 1 aan het streefbedrag van 475 euro!” Nou Anita, jij mag blijven! Doneer en steun de actie hier als jij ook vindt dat Anita goed haar werk doet!

Een bíjna onmogelijke challenge en zeker voor middelbare scholieren, maar des te knapper dat deze actie er is: een week lang zonder smartphone! De scholieren van de Hartelust School in Bloemendaal halen geld op voor het Rode Kruis met deze actie en dat gaat tot nu toe goed: 860 euro in anderhalve dag! Ontwenningsverschijnselen of nachtmerries? "Nee, ik slaap er juist lekkerder door". Steun deze kids met hun toffe actie, of doe met ze mee: #1weekzondersmartphone.

Ster advertentie
Ster advertentie