Meer NPO
STER Advertentie

Kom met je statiegeldflessen naar het Flestival

Kom met je statiegeldflessen naar het Flestival

Donderdag 14 december 2017 - 10:22 uur

Ben of ken jij een statiegeldfles? Dan zoeken we jou! Kom tijdens 3FM Serious Request met zoveel mogelijk statiegeldflessen onder je arm naar Apeldoorn en lever ze in op het Flestivalterrein. De opbrengst van al deze plastic rakkers gaat natuurlijk naar het Rode Kruis. 

Doorzoek je huis, vraag het aan al je buren, plunder de rommelkast op je school of kantoor... Wat je ook doet, zorg dat je lekker veel lege statiegeldflessen vindt! En kom dan gezellig naar Apeldoorn voor een bezoekje naar het Glazen Huis, want daar kun je al die flessen inleveren op het Flestivalterrein!

Hoe? Wat? Waar?

Van 18 tot en met 24 december kun je ze allemaal inleveren in het Oranjepark in Apeldoorn, wat in deze week dus omgedoopt is tot het Flestivalterrein. Kom tussen 09:00 uur en 21:00 uur langs met je buit om de stapel flessen zo hoog mogelijk te maken. Zien we je daar? 

Let op: de machine accepteert geen glazen of wegwerpflessen. Die kun je dus beter thuislaten.

Alternatief

Kun je niet naar Apeldoorn komen, maar heb je wel een hele hoop statiegeldflessen thuis? Kom dan zelf in actie voor 3FM Serious Request door de flessen in te leveren bij de supermarkt om de hoek en het statiegeld te doneren. Meld je flessenactie hier aan.

Populair op 3FM