Meer NPO
STER Advertentie

Laat je hart verwarmen tijdens de winterse middag van 3FM Serious Request

Laat je hart verwarmen tijdens de winterse middag van 3FM Serious Request

Donderdag 14 december 2017 - 14:01 uur

Dondedag 21 december zullen de 3FM-dj's al helemaal gewend zijn aan hun nieuwe werkplek, tegelijkertijd zal er die middag een winterse middag plaatsvinden! Om met volle teugen te kunnen genieten van het winterse weer zal er naast een kerst-waardige aankleding genoeg winters plezier te beleven zijn!

Winters plezier

Om er een sprookjesachtige middag van te maken zal er genoeg vermaak te vinden zijn. Zo komt er een koor van veertien man langs dat de hele middag nummers gaat zingen. Daarbij zal er ook een skilattenrace zijn waar je kunt proberen de snelste tijd van de dag neer te zetten. Ook zijn er genoeg kraampjes om je drank en spijs te scoren. Zo kun je van glühwein en je andere koek-en-zopie versnaperingen genieten met een hemels koortje op de achtergrond. 

Kom in actie!

Tijdens deze winterse middag zullen er verschillende kraampjes te vinden zijn op het plein. Bij deze kraampjes kunnen actievoerders hun eigen gemaakte producten verkopen! Dus, ben jij flink aan het bakken geweest? Of heb je nog dozen vol zelfgemaakte armbandjes liggen die verkocht moeten worden? Dan kun je je hier aanmelden om een kraampje te krijgen donderdagmiddag.

Populair op 3FM