Meer NPO
STER Advertentie

Kom een opname bijwonen in het Serious Request Café

Kom een opname bijwonen in het Serious Request Café

Donderdag 14 december 2017 - 10:08 uur

Altijd al eens aanwezig willen zijn bij de studio-opnames van de dagelijkse TV uitzending van 3FM Serious Request? Dat kan dit jaar in het speciale Serious Request Café op het plein.

In de week van 3FM Serious Request maakt BNNVARA dagelijks een tv-uitzending vanuit het Serious Request Café op het Marktplein in Apeldoorn. Recht tegenover het Glazen Huis. De presentatie is in handen van Jan Versteegh en Eva Koreman en iedere avond ontvangen ze verschillende gasten en zijn er optredens in de studio. 

Hoe meld ik me aan als publiek?

Wil jij ook een avondje in het publiek zitten en komen kijken? Dat kan! Hoe? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de dag dat je wil komen en met hoeveel personen je wilt komen. Dit mogen er maximaal vier zijn per aanmelder. 

Er moet natuurlijk wel gedoneerd worden aan het doel van 3FM Serious Request dit jaar. Bij de ingang van het café zal dus een donatiebox staan waar per persoon €5,- betaald moet worden voor het Rode Kruis. Meer mag natuurlijk ook!

Populair op 3FM