3FM Serious Request

Jan Kooijman tweede slaapgast tijdens 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Kooijman tweede slaapgast tijdens 3FM Serious Request

Wat is 3FM Serious Request zonder slaapgasten? Precies! Daarom zal er ook dit jaar iedere nacht een BN'er zijn intrek nemen in het Glazen Huis. Dit doen ze om onze dj's te ondersteunen, geld binnen te halen en om er simpelweg een nóg groter feestje van te maken. Naast Robert ten Brink is Jan Kooijman de tweede slaapgast van 3FM Serious Request 2017.

Slaapgast #2: Jan Kooijman

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen die elkaar kwijt zijn geraakt door een ramp of conflict. Vorige week kondigde we Robert ten Brink als eerste slaapgast aan maar we hebben inmiddels een tweede naam voor jullie: Jan Kooijman.

Jan over 3FM Serious Request

"Ik ga sowieso verrassingen meenemen. Een hele grote speciaal voor Domien, maar daar ga ik nog niks over zeggen. Ik kom ook muziek maken, misschien wel een leuk dansje wagen en ik kom donderdag 21 op vrijdag 22 december logeren. Of niet echt dus haha..."

Jan Kooijman tweede slaapgast 3FM Serious Request

"Ik hoop Domien, Angelique en Sander niet alleen wat extra energie te geven, maar ook een mooi bedrag op te halen voor deze stille ramp. Het lijkt mij verschrikkelijk om noodgedwongen gescheiden te zijn van je ouders, je partner, je kinderen en de rest van je familie. Zonder te weten waar ze zijn en hoe het met ze gaat. Dat zou ik nog geen dag volhouden, laat staan maanden of jaren."

In de komende weken worden er meer slaapgasten bekend gemaakt! Wie denk jij dat het gaan zijn?

Kom in actie

Dat de 3FM-dj's zich opsluiten in het Glazen Huis is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 3FM Serious Request, maar de echte helden van deze week? Dat zijn alle Nederlanders die de tijd vrijmaken om in actie te komen, een plaat aan te vragen of een bedrag te doneren. Dankzij jullie kan het Rode Kruis ieder jaar weer duizenden mensen helpen en een beter leven bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie