3FM Serious Request

Durf jij? Doe een Obstacle Run voor 3FM SR17!

  1. Nieuwschevron right
  2. Durf jij? Doe een Obstacle Run voor 3FM SR17!

Als je in actie komt voor 3FM Serious Request verdien je een dikke vette shout out van Saskia en Olivier. Natuurlijk omdat ze trots op je zijn, maar ook omdat je actie misschien nog wel wat extra aandacht kan gebruiken.

In de uitzending van zondag 3 december belden Saskia en Olivier met Tessa. Deze 16-jarige chick organiseert obstacle runs op basisscholen, hoe tof!

Alhoewel Tessa en haar team in Alkmaar wonen, komen ze gerust naar elke school in Nederland toe. Nodig haar ook uit bij jou in de klas! Dat kan allemaal via de actiepagina. Voor je 't weet hang je met al je klasgenoten in de touwen...

Kom ook in actie!

In actie komen is dé manier om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Met de opbrengst sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Je hoeft niet in je uppie in actie te komen, je kunt ook dingen organiseren met je vrienden, familie, klasgenoten of collega’s. Meld je actie hier aan.

Ben jij dit jaar tussen 18 en 24 december ook in Apeldoorn te vinden voor 3FM Serious Request? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebook-event.

Ster advertentie
Ster advertentie