STER Advertentie

Julian Jordan draait door voor 3FM Serious Request!

Julian Jordan draait door voor 3FM Serious Request!

Maandag 9 oktober 2017 - 07:10 uur

Dennis Weening ging hem al voor, maar nu is Julian Jordan aan de beurt om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request! De uit Apeldoorn afkomstige dj zal zo'n 24 uur non-stop gaan draaien op 11 oktober! Tenminste, zolang de donaties binnen blijven stromen...

Bekijk hier de actiepagina van Julian.

Julian Jordan Draait Door!

Als dj van eigen bodem kun je natuurlijk het beste doen waar je goed in bent: plaatjes draaien! Julian zal 11 oktober om 16:30 beginnen met zijn dj-marathon vanuit de 3FM Live Lounge. Om hem door te laten draaien moet er minimaal ieder uur €60,- binnenkomen. Voor elke minuut muziek harkt hij dus minimaal één euro binnen, maar ook hier geldt: hoe meer, hoe beter!

Elk uur waarin Julian dit minimale doel haalt blijft 'ie lekker draaien. De maximale duur van zijn set zal 24 uur zijn en je kunt hem steunen via 3fm.nl/julian of door "SR" te sms'en naar 4333. Help jij ook mee deze dj maximaal door te halen?

BN'ers for the win

In de aanloop naar 3FM Serious Request gaan er de aankomende drie maanden BN'ers zoveel mogelijk geld proberen op te halen. Dennis Weening beet het spits af met een pubquiz in Den Haag en Julian Jordan volgt hem nu op met een dj-marathon!

Julian Dobbenberg a.k.a. Julian Jordan is een getalenteerde dj die als zestienjarige al begint aan zijn weg naar de top. Hij heeft lak aan formules en creëert het liefste zijn eigen sound met innovatieve productie. Buiten een residentie bij Omnia (Las Vegas) is hij te vinden op festivals als EDC en Tomorrowland. Met zo'n grote naam achter deze actie moet het zeker goedkomen!

Bekijk hier de actiepagina van Julian.

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement