Nu op 3FM: -

Kindermiddag in het 3FM Clubhuis!

Woensdag 21 december 2016 - 18:22 uur

Woensdagmiddag kindermiddag! Het 3FM Clubhuis in de Mezz is helemaal ingericht voor de kleinste Serious Request-bezoekers vanmiddag. Zingen en dansen met o.a. Sarah en Julia en The Voice Kids, een workshop cupcakejes versieren en natuurlijk je nagels laten lakken voor Tijn. 

Het 3FM Clubhuis is deze week voor jou the place to be. In ruil voor een kleine vergoeding krijg je toegang tot toffe activiteiten (hallo yoga-sessies en geheime feestcafé's) en staan de avonden volgepland met concerten. Wat was er dinsdag 20 december allemaal te beleven? Je checkt 't hier!

Kindermiddag

De woensdagmiddag stond helemaal in het teken van de jongste bezoekers op 3FM Serious Request. Rob nam een kijkje, en concludeerde dat dit niet de allerbeste plek is voor een presentator met een kater van de carnavalsavond.

 

 

Ballonnen en muziek

Zusjes Mia en Fiep hebben net mooie ballonnen gekregen, in ruil voor een donatie voor het Rode Kruis. Over de kindermiddag zijn ze super enthousiast. De voorstelling was het leukste, vond Mia (8): 'Ze hadden een dief die wou de kroon en twee gouden blokken stelen. Het was niet zo spannend, maar het was het leukste omdat het soms heel grappig was!"

Fiep (5) is heel erg te spreken over de muziek, en dan met name Mylene en Rosanne: "Ik vind hun liedjes heel erg leuk, en ze zijn een tweeling." Haar zus vond de muziek ook leuk, maar dansen zat er niet in. Waarom niet? "Daarom niet." 

Nagels lakken

Het verhaal van de dag is natuurlijk dat van Tijn, dus ook op de kindermiddag werd er volop gelakt. Saskia loopt er weer helemaal netjes bij!

Meer Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen