Meer NPO
STER Advertentie

De 6-jarige Tijn is ongeneeslijk ziek en stond voor het Glazen Huis in Breda met een laatste wens

Woensdag 21 december 2016 - 10:51 uur

Tijn kwam samen met zijn vader naar het Glazen Huis. De aanleiding is ongelooflijk triest. Tijn is namelijk ongeneeslijk ziek. Hij lijdt aan DIPG (hersenstamkanker) en heeft niet lang meer te leven. Omdat dit waarschijnlijk zijn laatste 3FM Serious Request is wil hij zich heel graag inzetten voor alle kinderen die sterven aan longontsteking. In ruil voor een donatie aan het Rode Kruis lakt hij je nagels. Maar hij roept ook heel Nederland op om mee te doen.

Dus:
1. Lak je nagels
2. Doneer via 3fm.nl/tijn
3. Deel de foto van je nagels op Facebook, Instagram of Twitter met 3fm.nl/tijn en  #lakaan en #sr16
4. Daag je vrienden uit om hetzelfde te doen

Deze bekende Nederlanders gingen je voor en lakten hun nagels
The day after: de Tijn-madness schiet door het dak!

Steun de actie van Tijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies. 

Steun de actie van Tijn

 

"Lak aan DIPG"

Tijn heeft niet lang meer te leven. Hij lijdt onder de ziekte DIPG (hersenstamkanker) en vraagt samen met zijn ouders aandacht voor deze ziekte. Hij daagt mensen uit om hun nagels te lakken en 1 euro (of meer) te doneren aan zijn actie voor 3FM Serious Request. Met de slogan "Lak aan DIPG" zet Tijn zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. De mannen van StukTV en Domien twijfelden niet en ging meteen onder de lak.

StukTV, Domien, Tijn en vader

 

Steun de actie van Tijn

 

 

Steun de actie van Tijn

 

Gat in Glazen Huis

Domien stelde voor om een gat te boren in het Glazen Huis zodat Tijn lekker warm in het huis kon blijven zitten terwijl hij de nagels lakt en geld ophaalt.

Met zijn actie voor 3FM Serious Request vraagt Tijn het liedje 'Roar' aan, van Katy Perry. Daar zit een reden achter: het is Tijns favoriete nummer en het sluit ook nog eens aan bij het thema: "Je hebt flinke longen nodig om te kunnen brullen als een leeuw".

 

 

Steun de actie van Tijn

Steun de actie van Tijn

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM