Meer NPO
STER Advertentie

Glazen Huis poes vindt een gezin!

Donderdag 24 november 2016 - 10:30 uur

Hoera! Poes heeft een huis! Nee, geen Glazen Huis, maar een permanente plek om te verblijven bij een liefdevol gezin. 

De derde bewoner van het Glazen Huis dit jaar was Poes. Dat bleek toen we Domien en Frank als de bewoners van het Glazen Huis in Breda bekendmaakten. Een schattige poes die al sinds april in een asiel op een nieuw baasje wacht. Door haar in het huis op te nemen, hoopten we een nieuwe verblijfplaats voor Poes te regelen. En dat is gelukt! 

Warm nest voor Glazen Huis poes

Nog voordat Poes een pootje in het Glazen Huis heeft gezet, hebben zich gezinnen gemeld bij 3FM om het beestje een fijn huis te geven. Twee hele lieve mensen uit Apeldoorn nemen haar in hun gezin op. Daardoor hoeft zij niet langer haar dagen in een asiel door te brengen, maar kan ze al meteen naar een warme plek die ze thuis kan gaan noemen. 

3FM Serious Request - Longontsteking

We zijn bij 3FM allemaal enorm blij voor Poes en hopen dat nog meer dieren in asiels de komende tijd het huis krijgen dat ze verdienen. Nu kan Poes thuis voor de buis kijken naar 3FM Serious Request, dat op 18 december start vanaf de Grote Markt in Breda. Daar gaan haar vrienden Domien en Frank zich inzetten voor de stille ramp die longontsteking heet.

Lees meer over de stille ramp: longontsteking

Populair op 3FM