Meer NPO
STER Advertentie

Serious Request TV gemist?

Zondag 20 december 2015 - 09:01 uur

Wil je in een notendop op de hoogte worden gehouden van alles rondom 3FM Serious Request? Hier vind je alle tv-uitzendingen terug!

Elke dag kun je kijken naar nieuwe uitzendingen van 3FM Serious Request op NPO1 en NPO3. Blijf op de hoogte van de artiesten die langskomen, muziek die wordt gedraaid en de acties van 3FM Serious Request!

Sophie, Tim en Lex

Sophie Hilbrand ontvangt iedere dag BN-ers, deskundigen en mensen die geld hebben ingezameld voor 3FM Serious Request. Tim Hofman staat elke dag op het plein en praat met het publiek bij de brievenbus om meer te weten te komen over de acties die zij hebben opgezet voor het goede doel. Echte Limburger Lex Uiting gaat de provincie in op zoek naar acties. Maar ook deskundigen worden gevraagd om meer te vertellen over het doel achter 3FM Serious Request. Check hier alle uitzendtijden van Serious Request TV

23 december: Lee Towers zingt 'You'll Never Walk Alone

Lee 'De Zingende Kraanmachinist' Towers kwam langs in het Glazen Huis en zong de DJ's moed in met 'You'll Never Walk Alone'  

 

 

22 december: Frank vertelt over zijn challenge

Iedere dag gaat een extra DJ het huis in voor een challenge. Frank vertelt over wat zijn challenge inhoudt en hoe je mee kunt doen.

 

 

21 december: Opdrukken met Eva

Eva werd gevraagd om tien keer op te drukken voor 3FM Serious Request. Na twee avonden op rij twintig minuten hoelahoepen was dit geen probleem.

 

 

20 december: Tussenstand nummer twee

Alweer aflevering 3 van Serious Request TV, met daarin onder andere de tweede tussenstand. 

 

 

19 december: De eerste tussenstand 

In de tweede aflevering krijgen Paul, Giel en Domien de envelop van Sophie met daarin de eerste tussenstand. 

 

 

18 december: Sophie stuurt Lex de provincie in

Tijdens de eerste uitzending worden de DJ's opgesloten in het Glazen Huis en krijgen we een fijn optreden van The Common Linnets en James Morrison!

 

 

Je kunt 3FM Serious Request nu ook volgen via Apple TV! En 3FM Serious Request is natuurlijk ook non-stop te volgen via 3fm.nl/live en NPO 101!

Populair op 3FM