Nu op 3FM: -

3FM-app op smartphone vernieuwd en 3FM Serious Request nu ook op Apple TV

Woensdag 16 december 2015 - 14:46 uur

Mooie service voor tijdens de feestdagen: de 3FM-app voor iPhone en Android is vernieuwd. Controls naar beneden en een mooi Serious Request introscherm. En daarnaast kun je op NPO1, NPO3, 101TV, via je laptop, op de Smart TV, via chromecast en nu ook via Apple TV 3FM Serious Request beleven. Hoe cool! 

In ieder geval één DJ van 3FM (Michiel Veenstra) maakte een sprongetje in de lucht nadat hij in de appstore de 3FM app voor Apple TV tegenkwam. En daarnaast is de 3FM-app voor op de smartphone (iPhone en Android) vernieuwd. Mooi.

Nieuwe manier van luisteren

Radio luisteren verandert snel en gaat steeds minder via gewone radio's. De Apple TV-app is gemaakt door nieuwslezer Rachid Finge en wordt door NPO Radio als testversie (bèta) ingezet. Bezitters van de nieuwste Apple TV kunnen bij wijze van experiment 3FM Serious Request live volgen. Later zal naar alle waarschijnlijkheid ook NPO Radio 2 worden toegevoegd. De app is alleen in de store te vinden tijdens deze evenementen.

Social Radio

Foto's, appberichten, audioboodschappen gemaakt met de smartphone app worden de laatste jaren steeds meer gebruikt in beeld op televisie, webcam, site, Smart TV, chromecast en nu dus ook op de Apple TV. Deze interactie met kijkers / luisteraars / followers is een belangrijk onderdeel van het concept 'Social Radio' en is groeiende. In 2014 zijn tijdens 3FM Serious Request bijna honderdduizend berichten en foto’s via de 3FM-app binnengekomen. We zijn benieuwd wat het dit jaar wordt.

Heb je geen Apple TV? Check dan hier alle andere uitzendtijden en kanalen

De 3FM-app voor Apple TV is per direct beschikbaar en zal na 3FM Serious Request weer verdwijnen.

Meer Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen