Meer NPO
STER Advertentie

Wie zijn de slaapgasten in het Glazen Huis

Donderdag 11 december 2014 - 13:12 uur

Er staan twee stapelbedden in de slaapkamer van het Glazen Huis en er zijn drie DJ's. Dat betekent dat er één bed gevuld kan worden door een slaapgast. Wie dat dit jaar worden, dat lees je hier.

In theorie komt er weer een aantal slaapgasten in het Glazen Huis langs met een pyjama, een tandenborstel en een fikse dosis energie. In de praktijk haalt het meerendeel van hen de slaapkamer niet, omdat ze geen moment van hun verblijf in het huis willen wegronken in een stapelbed.

(fotograaf: Ben Houdijk)

18 december: Guus Meeuwis

Guus Meewis is inmiddels een echte Glazen Huisvriend. Het is alweer de derde keer dat hij slaapgast is. En Guus in het huis betekent natuurlijk feest. Hij komt in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 december de mannen wakker houden tijdens de zware nachtelijke uurtjes. En hij heeft ook een heel speciaal veilingitem!

>> Guus Meeuwis slaapgast 3FM SR14

19 december: Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert is de eerste slaapgast die bekend werd gemaakt voor in het Glazen Huis. Of kunnen we beter 'nachtkracht' zeggen? Gerard belde haar maandag 15 december om te vragen wat ze in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 december (de tweede nacht) allemaal voor hem, Coen en Domien in petto heeft. 

>> Jacqueline Govaert slaapgast 3FM SR14

20 december: Johnny de Mol

Oké, slapen zullen ze waarschijnlijk niet. Maar gezellig is het wel! Johnny de Mol is in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 december (de derde nacht) te gast in het Glazen Huis. "We gaan er een feestje van maken, voor een prachtig goed doel!" zei Johnny maandag 15 december tegen Domien. 

>> Johnny de Mol slaapgast 3FM SR14

21 december: Nick & Simon

Van zondag 21 op maandag 22 december is er niet één, maar zijn er gewoon twee slaapgasten in het Glazen Huis. Nick & Simon komen wat vrolijke Volendamse kerstsferen naar Haarlem brengen. Ze verkopen kerstballen en spelen op verzoek (en tegen betaling) live liedjes in het Glazen Huis.

>> Nick en Simon zijn slaapgasten 3FM SR14

22 december: Kensington

De mannen van Kensington komen maandag 22 op dinsdag 23 december op visite in het Glazen Huis. Ze nemen hun gitaren mee om live verzoekjes (tegen betaling uiteraard) te spelen. En dan hebben ze ook nog een heel mooi item voor de veiling.

>> De mannen van Kensington zijn slaapgasten 3FM SR14

23 december: Jett Rebel

Last but not least: Jeeeeeeett Rebel! Meneer zit middenin een dampend uitverkochte Tour D'Amour, maar maakt in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 december heel veel tijd vrij voor Coen, Gerard en Domien.

>> Jett Rebel slaapgast 3FM SR14

Populair op 3FM