Meer NPO
STER Advertentie

Primeur themalied 3FM SR14 van Jacqueline Govaerts - 'Make More Sound'

Maandag 24 november 2014 - 09:00 uur

Het themalied van 3FM Serious Request is 'Make More Sound'. Het is van Jacqueline Govaerts en het is echt heel erg mooi. Wat zijn we hier blij mee!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Speciaal voor 3FM Serious Request 2014 maakte Jacqueline Govaert het nummer 'Make More Sound'. Giel had Jacqueline eind oktober aan de telefoon. Het nummer was toen al opgenomen, maar nog niet helemaal klaar. Drie weken lang hebben we in spanning gezeten, maar het moment is nu eindelijk aangebroken.

Themalied 3FM Serious Request 2014 

Jacqueline Govaert schoof maandag 24 november aan bij Giel om haar nieuwe nummer te laten horen. Beluister het themanummer van 3FM Serious Request hier. Jacqueline komt het nummer maandag 1 december live spelen op De Speelplaats bij Giel. De single zelf ook hebben? Kan gewoon! De volledige opbrengst van het nummer gaat naar 3FM Serious Request.

Jacqueline Govaert - 'Make More Sound'

Jacqueline liet zondagavond al een korte preview van het nummer horen. Ze speelde die avond op het Songbird Festival in Rotterdam en deed een korte akoestische versie van het nummer.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inspiratie door strijdliederen

Jacqueline liet zich inspireren door alle alle strijdliederen die er ooit geschreven zijn. De zangeres vond het heel moeilijk om het thema van 3FM Serious Request goed te vatten in het nummer. Dat komt misschien ook omdat 3FM dit jaar voor een erg heftig thema gekozen heeft.

Doel 3FM Serious Request 2014

De drie DJ’s in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem staat, gaan van 18 december tot en met 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam.

>> Meer info doel 3FM Serous Request 2014

Demo van de Dag

Wil jij met je eigen nummer ook geld ophalen voor 3FM Serious Request en ook nog eens kans maken op airplay op 3FM?Het enige wat je moet doen is de winnaar van de Demo van de Dag worden. Word jij dat? Dan draaien wij jouw nummer tijdens een van de avonden dat de DJ’s in Het Glazen Huis zitten. Ook komt jouw nummer op de 3VOOR12 Luisterpaal!

>> Meer info Demo van de Dag

Populair op 3FM